Chef Foa gateste pentru clientii Kaufland Romania.

Chef Foa gateste pentru clientii Kaufland Romania.

Incepand din acest an, Chef FOA si Kaufland reinventeaza preparate traditionale romanesti si internationale.

Kaufland Romania si Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii retetelor traditionale romanesti sau a celor din bucataria internationala si reinventarii acestora in cadrul unor cooking-show-uri.

Incepand din aceasta primavara, clientii Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, retete speciale si sfaturi practice in bucatarie marca Chef Foa.

In magazinele Kaufland sau in cadrul unor evenimente speciale, clientii vor avea parte de experiente culinare desavarsite alaturi de Chef Foa. Pe pagina de Facebook a companiei, in ziarul Kaufland, pe site-ul companiei si in magazine vor fi disponibile informatii complete despre intregul proiect.

In ziarul Kaufland, citit saptamanal de catre milioane de cititori si unic in domeniul comertului alimentar datorita gamei variate de informatii, vor fi publicate periodic retete si trucuri utile pentru gatit oferite clientilor nostri de catre Chef Foa.

Majoritatea retetelor reinventate de catre Chef Foa vor avea specific romanesc pentru ca in centrul sortimentului disponibil in magazinele Kaufland se afla produsele locale, atat de gustoase si apreciate de catre noi toti.

Astfel, continuam angajamentul nostru permanent de a sustine produsele si furnizorii autohtoni si, prin
acestea, economia locala.

 

"Creativitatea, dinamismul si pasiunea pentru produsele de calitate sunt principalele atribute pe care Kaufland Romania si Chef Foa le au in comun. Suntem foarte entuziasmati de acest parteneriat si suntem nerabdatori sa impartasim clientilor nostri ce am pregatit special pentru ei.", a declarat Andrei Secretianu (Director Publicitate - Marketing /Distributie, Kaufland Romania).

 

"Retetele traditionale romanesti sunt constant o sursa de inspiratie pentru mine si ma bucur ca am gasit acest punct comun cu Kaufland. Zona de mancare sanatoasa, autentica, alaturi de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri in gastronomia actuala si foarte aproape de sufletul meu. De abia astept sa impartasim aceste retete cu clientii si sa ii invatam sa se bucure de savoarea si gustul desavarsit al preparatelor cu ingredinte de cea mai buna calitate.", spune Chef Foa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related