Alpin57Lux anunta un parteneriat cu producatorul de lactate de talie globala Food Union

Alpin57Lux anunta un parteneriat cu producatorul de lactate de talie globala Food Union

Joi, 7 Aprilie 2016, Alpin57Lux a semnat acordul de asociere cu trustul letonian de talie globala Food Union, dand curs unei noi colaborari. De 22 ani pe piata romaneasca, Alpin57Lux detine o fabrica performanta la Sebes, judetul Alba, si dispune de propria retea de logistica cu un parc de peste 250 masini si distributie la nivel national. Brandul Alpin include peste 100 sortimente de inghetata sub diferite marci.

 

"In 1994 am pornit ‚de la firul ierbii’ avand ca ‚investitie’ strict increderea si suportul familiei. In prezent producem peste 80 tone inghetata zilnic, detinem o sectie de patiserie sub brandul Romcherie, precum si legumele congelate Maestro Alpin. Performanta realizata de echipa formata din peste 450 angajati Alpin57Lux a atras atentia acestui investitor strategic, care are un proiect de dezvoltare care coincide cu planurile noastre. Voi ramane in continuare la conducerea companiei, insa urmatorii ani vor reprezenta un avant si mai puternic decat am fi reusit pe cont propriu. Produsele pe care le-am creat cu dragoste merita sustinerea financiara a Food Union", a declarat domnul Ioan Istrate (Director General si actionar Alpin57Lux).

 

"Sunt profund impresionat de tehnologia moderna si infrastructura, precum si de portofoliul produselor pe care Alpin57Lux il insumeaza ca producator de top in industria producatoare de inghetata din Romania. Este o afacere prospera, condusa de o familie si o echipa de profesionisti pasionati de categoria bunurilor de consum alimentar: inghetata, patiserie, congelate. Am un respect deosebit pentru angajamentele lor actuale si viitoare in dezvoltarea Alpin57Lux in cadrul grupului de companii Food Union. Experienta noastra in industria de lactate si inghetata din Tarile Baltice, Rusia, tarile nordice, foste republici sovietice, precum si pozitionarea regionala vor contribui la prosperitatea continua a Alpin57Lux", a afirmat domnul Andrey Beskhmelnitskiy (fondatorul si proprietarul Food Union Group).

 

Compania Alpin57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata din Romania, cu capital 100% romanesc, fiind prezenta pe aceasta piata din anul 1994. Fabrica de la Sebes este situata pe o platforma industriala noua, aceasta dispunand de spatii de productie si depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a inghetatei de ultima generatie prin Sistemul de Management Integrat al Calitatii si Sigurantei Alimentelor. Din 2001 a pus bazele unei sectii de patiserie. Prin distributia proprie Alpin57Lux dispune de un parc auto de peste 250 masini, asigurand transportul rapid si in cele mai bune conditii in lazi frigorifice personalizate catre majoritatea lanturilor de retail.

Food Union Group este un producator de lactate de talie globala din Letonia axat pe distribuirea bunurilor de consum sub umbrela diferitelor marci, asigurand in acelasi timp solutii personalizate pentru industria de lactate si inghetata. Food Union Group cuprinde trei companii puternic dezvoltate in zona de productie si prelucrare pentru lactate si inghetata in Letonia - AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens si SIA Rīgas piensaimnieks, cel mai mare producator de inghetata din Estonia – Premia, cel mai mare producator de inghetata din Danemarca – Premier Is, al treilea cel mai mare producator de inghetata din Norvegia - Isbjorn Is, si acum al doilea cel mai mare producator de inghetata din Romania – Alpin57Lux. Trustul are reprezentanti pe pozitii de conducere atat pentru categoria produselor lactate, cat si pentru productia de inghetata in fiecare tara, ocupand pozitia lider de piata in productia de inghetata in Tarile Baltice. Sediile centrale Food Union se afla in Riga, Letonia. Food Union este cea mai mare companie producatoare de lactate, fiind lider de piata in industria alimentara si de bauturi din Letonia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related