Game, set, like!

Game, set, like!

Romanii iubesc tenisul. O arata rating-urile TV, traficul site-urilor de sport, sondajele, dar si like-urile de pe Facebook. Pagina Simonei Halep numara peste 1.200.000 de fani, de 10 ori mai mult decat pagina oficiala a echipei nationale de fotbal a Romaniei!

 

Cu ajutorul fbMonitor si Zelist Industries, am descoperit ca pasiunea romanilor pentru tenis nu se rezuma doar la nationalism. Utilizatorii de Facebook din Romania sunt fani ai numelor importante din circuitele WTA si ATP, dar au preferinte si in randul participantilor la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, care se desfasoara in aceasta saptamana la Bucuresti.

Am aflat ca romanii o prefera mai degraba pe Maria Sharapova decat pe Serena Williams si ca numarul 1 mondial din circuitul ATP, Novak Djokovic, are mai putini fani romani pe Facebook decat Rafael Nadal si Roger Feder. Cel mai popular jucator international prezent la turneul de tenis de la Bucuresti este, fara indoiala, Fernando Verdasco, desi are de 16 ori mai putini fani decat Horia Tecau :)

*In cazul tenismenilor prezenti la BRD Nastase Tiriac Trophy au fost luati in calcul jucatorii care au pagini oficiale de Facebook. Din acest motiv, campionul de anul trecut, Guillermo Garcia Lopez, sau jucatori precum Guido Pella, Federico Delbonis sau Florin Mergea nu sunt prezenti in top.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related