Forbes reuneste cele mai importante nume din sistemul bancar in cadrul galei Forbes Banking Awards

Forbes reuneste cele mai importante nume din sistemul bancar in cadrul galei Forbes Banking Awards

In seara zilei de miercuri, 27 aprilie 2016, la Athenee Palace Hilton va avea loc prima editie a galei Forbes Banking Awards.

Evenimentul isi propune premierea celor mai importante nume din sectorul bancar, atat public, cat si privat. Gala Banking Awards reprezinta recunoasterea de catre Forbes Romania a eforturilor depuse de catre bancheri pentru consolidarea unui sistemului bancar autohton. La eveniment vor participa principalii actori din sistemul bancar. Alaturi de acestia vor mai fi prezenti si manageri de top din companiile mari, consultanti, avocati si reprezentanti ai pietei financiare. 

Anul 2015 a fost primul an in care piata bancara din Romania a inregistrat o revenire si bancherii au putut privi din nou optimist in viitor.

Sistemul bancar si-a demonstrat stabilitatea structurala si pe parcursul anului 2014 a realizat optimizarea portofoliilor de credite printr-un proces amplu de curatare a bilanturilor, ajungand astfel sa acorde credite, pe parcursul anului 2015, intr-un ritm aproape similar cu cel de dinainte de criza economica.

Perioada de impas sau stagnare prin care bancile au trecut in ultimii ani a deschis noi abordari de business, unele dintre acestea avand la baza inovatia sau trasarea unor noi piete pentru a reveni la un portofoliu de clienti cel putin satisfacator, idei care s-au dovedit extrem de benefice in dezvoltarea unui nou trend ascendent in domeniul financiar-bancar.

Partenerii Forbes Banking Awards, editia 2016, sunt BMW Romania, MasterCard, Musat si Asociatii si CEC Bank.

Eveniment organizat cu sprijinul: Ribbon’d, Domeniile Samburesti si Brigada de voluntari.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, TrainYourBrain, IQads, Manager.ro, Cariere, Femei in afaceri, Comunicatedepresa.ro, Avocatnet.ro si FNTM.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related