Romanii din Italia au ramas fideli berii Timisoreana

Romanii din Italia au ramas fideli berii Timisoreana

Magazinele traditionale romanesti din Italia vand cu mandrie bere Timisoreana.

In Italia se afla una dintre cele mai mari comunitati de romani din afara granitelor care nu au uitat de valorile traditionale romanesti. In urma unui numar mare de cereri, Italia a devenit tara din Uniunea Europeana in care se exporta cea mai mare cantitate de bere Timisoreana.

Exportul a inceput de cativa ani si a crescut pe masura ce in anumite tari, in diverse orase, apareau si se dezvoltau comunitati de romani care isi doreau ca si acolo, departe de casa, sa gaseasca ceva drag si cunoscut. Timisoreana, berea pe care romanii o iubesc cel mai mult, nu putea sa ramana departe de ei.

21 de magazine traditionale romanesti din regiunile Lombardia, Veneto si Toscana vand cu succes bere Timisoreana in randul comunitatii de romani.

 

"In Italia exista comunitati mari de romani, care, desi si-au construit o viata noua acolo, nu au uitat Romania si nici marcile romanesti cu traditie. Ne-am dorit sa le oferim acces celor care traiesc departe la unul dintre produsele care au o puternica istorie pentru noi, romanii. Timisoreana este unul dintre aceste produse, iar comunitatile de romani l-au primit cu foarte mare placere inca de la inceput," declara Mihai Barsan (Vicepresedinte Marketing Ursus Breweries).

 

Timisoreana, berea romaneasca cu cea mai indelungata traditie, a ramas aproape de romani chiar si in afara granitelor tarii, oferind comunitatilor din diaspora ocazia de a se bucura de reteta maestrilor berari Timisoreana chiar la mare departare de tara. Berea Timisoreana este exportata in Spania, Italia, Franta, Grecia sau SUA.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related