Satiety “E timpul sa iei masuri”, programul unic de gestionare a greutatii la pisici si caini, continua si in 2016

Satiety “E timpul sa iei masuri”, programul unic de gestionare a greutatii la pisici si caini, continua si in 2016

Gestionarea greutatii la pisici si caini, este o nevoie majora a zilelor noastre, identificata corect de Royal Canin si careia ne-am adresat prin intermediul programului inovator SATIETY “E timpul sa iei masuri”.

Demarat in 2015 ca parte dintr-un proiect global initiat de Royal Canin SAS, studiul clinic Global Satiety, programul este cel mai complet studiu pentru caini si pisici, care implica atat medicii veterinari, cat si proprietarii animalelor.

Studiul clinic Global Satiety a implicat 1325 de caini si pisici din 27 de tari si a avut rezultate formidabile: pentru 97% dintre animalele implicate s-a observat o scadere in greutate, iar in 81% dintre cazuri, ele nu au manifestat senzatia de foame intre mese. Mai mult, 89% dintre proprietarii de animale de companie s-au declarat multumiti sau foarte multumiti de efectele produselor de gestionare agreutatii.

 

Royal Canin Romania, alaturi de clinicile veterinare partenere, a adus studiul pe plan local prin crearea unei platforme si a unui proiect special dedicat, ca raspuns la initiativa globala.

Programul este unic in Romania si este dedicat in exclusivitate cainilor si pisicilor supraponderale sau obeze.

Conform medicilor veterinari din Romania, 30-40% din cainii si pisicile din tara sunt supraponderale sau obeze, iar programul Satiety este singurul program local menit sa sustina gestionarea mai facila a aceastei probleme.

 

Royal Canin Romania a recunoscut importanta gestionarii problemelor de greutate si, pentru a sprijini medicii veterinari si, mai ales, pentru a creste speranta de viata si calitatea acesteia la caini si pisici, va continua programul SATIETY “E timpul sa iei masuri” pentru al doilea an la rand.

Rezultatele actuale din Romania arata ca, din februarie 2015 si pana in prezent, 217 caini si pisici au pierdut un total de 214 kg in cadrul programului.

SATIETY „E timpul sa iei masuri” este o noutate absoluta deoarece implica ambii parteneri (atat proprietarul, cat si medicul veterinar), inregistrand evolutia pacientului pe toata durata programului si ajustand aportul de hrana daca acest lucru este necesar.

 

"Prin prisma programului, urmarirea foarte exacta si ajustarea cantitatii de mancare, proprietarii s-au simtit incurajati, iar dupa prima vizita, au revenit cu zambetul pe buze, nu atat datorita faptului ca animalul lor a slabit, cat pentru ca cersitul la masa s-a diminuat foarte mult si foamea continua a animalului aproape ca a disparut", a spus medicul veterinar DR. Bogdan Brehar de la Spitalul Andivet din Deva, implicat in program.

 

Programul a fost recent recunoscut pentru contributia sa importanta la imbunatatirea calitatii vietii pisicilor si cainilor din Romania. Cu ajutorul lui, Compania Royal Canin Romania a fost recompensata de curand in cadrul Galei Innovation in Health Veterinary la categoria Companies, organizata de Media Systems Communications.

 

Infografic Satiety Program

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related