RENAULT ESTE PARTENERUL OFICIAL AL COMPETITIEI „PRIMA EVADARE”

RENAULT ESTE PARTENERUL OFICIAL AL COMPETITIEI „PRIMA EVADARE”
  • Renault devine partener principal al competitiei „Prima Evadare”, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Estul Europei
  • Parteneriatul se va derula pe durata a 3 ani consecutivi
  • Renault va concura cu propria echipa, formata din angajati ai companiei
  • Renault devine astfel un sustinator al sportului si al miscarii in aer liber si isi propune sa se identifice din ce in ce mai mult cu activitatile caracteristice unul stil de viata sanatos si activ

Renault este sustinator al competitiei Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competitiei, in ziua de 8 mai, alaturi de doua dintre modelele recent lansate pe piata din Romania: Kadjar si Megane.  

Prin sustinerea acestui eveniment, Renault devine partener auto principal pentru urmatoarele 3 editii ale competitiei Prima Evadare, un demers de mobilizare pentru sport, miscare in aer liber si evadarea din cotidian. Competitia este organizata de Clubul NoMad Multisport si se desfasoara intre Bucuresti si Snagov, prin paduri si drumuri nepavate, pe o distanta de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare numar de participanti, depasindu-si propriul record la fiecare noua editie.

„Sustinem aceasta competitie pentru ca ne dorim sa construim, pe langa o colaborare frumoasa si durabila cu organizatorii evenimentului Prima Evadare, o imagine axata pe miscare si un stil de viata caracteristic persoanelor active, asemenea viziunii Renault - Passion for Life! Ne bucuram sa fim parte a acestui proiect si speram ca vom atrage alaturi de noi cat mai multi participanti care sa evadeze din rutina cotidiana si sa isi traiasca pasiunea.” a declarat Elena Apostol, Sef Departament Comunicare Renault.

Toti participantii vor putea beneficia de serviciul Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluarii kit-ului de concurs, pana la start, dar si pe tot parcursul competitiei. Renault are pregatita o echipa de 10 mecanici care vor oferi asistenta gratuita celor care au nevoie de o ultima verificare sau care intampina diverse probleme pe traseu (verificare presiune in roti; verificare amortizoare; reglaj furca, frane, schimbatoare si inlocuire roti in caz de pana). Velo Service are si o componenta mobila, sub forma a 4 vehicule de asistenta – Renault Kadjar si Renault Megane, echipate corespunzator, care se vor deplasa pe intregul traseu si vor ajuta concurentii sa rezolve rapid orice problema de ordin tehnic.

Momentele importante ale cursei vor fi transmise live pe canalele de Social Media ale Renault si sport.ro, precum si pe canalul TV sport.ro, astfel incat cei care sustin ciclistii sau nu pot ajunge duminica la eveniment vor putea fi la curent cu evolutia favoritilor lor.

Peste 60 de angajati ai Grupului Renault s-au inscris in competitie si vor participa la Prima Evadare ca echipa de companie. Este cea mai mare echipa de companie inregistrata in toate editiile de pana acum si este o dovada a implicarii sustinute a marcii in directia promovarii sportului de masa atat in extern, cat si in randul propriilor angajati.

Renault este in permanenta preocupat de inovatie si dezvoltarea unor motorizari bazate pe un downsizing de ultima generatie, care permite un consum redus de combustibil si pastreaza in acelasi timp un nivel excelent de performante tehnice si confort in utilizare. Performantele deosebite in aceasta directie se datoreaza noii game de vehicule, dar si succesului motorizarii Energy ce reduce consumul de carburant si emisiile de CO2, pastrand fiabilitatea, calitatea si durabilitatea modele din gama Renault.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related