Cum folosesc liderii de business internationali tehnologia in business | Bucharest Technology Week

Cum folosesc liderii de business internationali tehnologia in business | Bucharest Technology Week

Peste 30 de speakeri internationali vin la Bucuresti pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor in cadrul conferintelor tematice de business de la Bucharest Technology Week. Desfasurate intre 24 si 27 mai, la Athenee Palace Hilton, cele 4 conferinte exploreaza rolul inovatiilor tech in diferite structuri ale unei companii.

Cum se dezvolta inovatia in Formula 1

Innovation Summit (24 mai) aduce laolalta speakeri cu experienta in domenii diverse, de la muzica la Formula 1 pentru a discuta cum ajuta dezvoltarea inovatiei. Printre spekeri se numara Dr. Geoff McGrath - Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies si Kelly Snook – Co-Director al Mi.Mu Gloves, manusile care sintetizeaza muzica prin miscarile mainii, folosite de Ariana Grande in concerte. Alte teme discutate includ design thinking, design industrial si modele de inovatie folosite cu succes in Romania, un exemplu fiind muzicianul Zoli TOTH prin intermediul noului sau concept, Zoli TOTH Project – prin care realizeaza muzica folosind obiecte printate 3D.  

Speakerii de la Brands+Tech Summit (25 mai) includ specialisti internationali din agentii de consultanta in branding si din companii cunoscute la nivel mondial, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tehnologii folosite de profesionistii de marketing. Printre speakeri se numara Javier Sanchez Lamelas - Fondator si CEO al Top Line MARTKETING. Inainte sa isi infiinteze propria firma de consultanta, Lamelas a castigat alaturi de echipa sa 24 Cannes Lions (distinctie acordata campaniilor de publicitate), in calitate de Vice-Presedinte al Coca-Cola Europa. Printre celelalte topicuri se numara folosirea tehnologiilor emergente in digital media, utilizarea realitatii virtuale in cercetari de marketing, neuromarketing si trenduri in digital marketing.

Aplicatii si sisteme informatice conectate

In cadrul Enterprise-IT Summit (26 mai) participantii vor dezbate modul in care tehnologia va influenta dezvoltarea de noi produse si servicii, care sa eficientizeze activitatea. Printre speakeri se numara si Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, care va prezenta ideea de Visual Perceptive Media, un concept care va schimba actiunea filmului la care te uiti in functie de caracteristicile si preferintele tale, stocate in prealabil in cloud. Printre temele de discutie se numara Big Data & Machine Learning, Internet of Things & M2M, Securitate in Cloud si Data Encryption.

La Java Dev Summit (27 mai) participantii vor afla care sunt ultimele update-uri aduse platformelor JDK 9 si Spring Framework 4.3 & 5.0 de la speakerii internationali si locali. Printre speakeri se numara si Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal, co-fondatorul proiectului Spring Framework, una dintre cele mai populare aplicatii de Java pentru enterprise. Alte topicuri includ printare 3D cu Java, securitate in Apache Sling si Java Hotspot Virtual Machine.

Inscrierea la conferintele de la Athenee Palace Hilton include si acces in expozitia Bucharest Technology Week, desfasurata intre 27 si 29 mai (vineri, sambata si duminica) in Piata George Enescu – Ateneu. Aici participantii vor putea interactiona si testa masini electrice si hibride, roboti, gadget-uri, device-uri, solutii de transport electric, solutii de printare 3D, solutii de smart homes si multe altele.

Locurile sunt limitate, iar ultimele discounturi sunt valabile pana, miercuri, 11 mai. Agenda si inscrierile sunt disponibile pe TechWeek.

Conferintele sunt sustinute de AMD in calitate de Partener al Innovation Summit, iQOS in calitate de Partener al Brands+Tech Summit, Siemens in calitate de Partener al Enterprise-IT Summit si ING in calitate de Partener al Java Dev Summit, iar Metro Systems, Luxoft, Endava si Romstal sustin evenimentul in calitate de sponsori. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive si TheCon.

Asociatii si institutii partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea Bucuresti

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech, Zon@ IT

Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Grand Cinema, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech cafe, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related