Workshop Tehnici de comunicare persuasiva in business

Workshop Tehnici de comunicare persuasiva in business

Marti, 24 mai 2016, intre orele 10:00 si 14:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center, Femei in Afaceri organizeaza workshop-ul Tehnici de comunicare persuasiva in business, sustinut de Catalin Chirilescu, trainer MMM Consulting, o intalnire dedicata atat antreprenoarelor, cat si persoanelor care lucreaza intr-o companie si care isi doresc sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a comunica cu impact si a putea negocia cat mai eficient.

UNDE?

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Sector 1, Bucuresti.

DE CE SA PARTICIPI?

Influentam si ne lasam influentati in fiecare zi. Dar oare facem asta constient? Stim despre ce e vorba sau ne poate “pacali” oricine, oricand, oriunde? Cert este ca fara sa ne dam seama, folosim limbajul de influentare subconstienta in vanzari, in negocieri, atunci cand ne prezentam produsele/serviciile sau pur si simplu atunci cand participam la orice proces de comunicare.

 

Workshop-ul Tehnici de comunicare persuasiva in business te va invata cum sa constientizezi si sa aplici corect si complet aceste tipare de limbaj astfel incat tu sa iti atingi scopul dorit.

 

Concret, vei invata: 

- Cum sa formulezi un mesaj care sa mearga direct in subconstient-5 tehnici de limbaj
- Cum sa te aperi si sa dejoci mesajele care se vor a fi duse direct in subconstient
- Care este tonul pe care sa-l folosesti atunci cand aplici tehnicile de limbaj
- Cum sa produci shift-uri care sa schimbe perspectiva interlocutorului intr-un proces de comunicare

 

CINE ESTE TRAINERUL?

Catalin Chirilescu este trainer MMM Consulting, speaker, consultant si antreprenor. A fost Training & Development Specialist la Coca-Cola HBC Romania, unde a livrat tot ce inseamna soft skills pentru cei 1700 de angajati din reteaua Coca-Cola HBC Romania, incepand de la Effective Communication & Listening pana la Negociere si Vanzari.

Are peste 150 de grupe de “Train of Trainers”, “Public Speaking”, “Persuading & Influencing” livrate pana in prezent in diverse companii de training din Romania, peste 7000 de ore de training la activ pe aceste 3 arii. In plus, este autor al e-book-ului “Public Speaking – Secrete & Trucuri”, si detine o certificare acreditata international NLP. In MMM Consulting a livrat atat pentru companii multinationale, cat si pentru clienti cu un numar mai mic de angajati, inclusiv companii antreprenoriale. 

 

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 150 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 112,5 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). 

Va invitam sa aflati ce beneficii au membrele FEMEI IN AFACERI si sa cititi testimonialele celorlalte membre!

Inscrierile se fac la adresa - [email protected], iar detalii suplimentare se obtin la numarul de telefon - 0762 677 111.

 

DESPRE MMM CONSULTING

MMM Consulting este una dintre companiile de top pe piata de training si consultanta din Romania, incepand cu anul 2003. Au dezvoltat programe in Romania si in alte 9 piete cu creativitate si pasiune, reimprospatand si imbunatatind abordarile si solutiile lor. MMM Consulting este partener Persona Global Inc. USA din 2008, acoperind piata din Romania si coordonand business-ul din Europa Centrala si de Est. 

 

DESPRE FEMEI IN AFACERI

Infiintata in 2009 de catre antreprenoarea Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri are ca scop dezvoltarea mediului feminin de afaceri din Romania atat prin activitatea desfasurata online (prin crearea primei platforme online de membership si a site-ului Femei in Afaceri, ce functioneaza ca un portal cu cele mai noi informatii din mediul business, stiri si interviuri cu femei de succes si cu femei care au afaceri la inceput de drum), cat si prin cele peste 200 de evenimente de business networking, prin workshop-urile si conferintele pe care le organizeaza de peste 6 ani, prin reprezentarea Romaniei la evenimente internationale si prin implicarea in proiecte europene.

Informatii complete despre eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related