Rockstar Energy Drink prezinta cel mai mare show urban de FMX organizat in Romania. Spectacolul marcheaza debutul european al turneului Flying Rockstar Energy Tour

Rockstar Energy Drink prezinta cel mai mare show urban de FMX organizat in Romania. Spectacolul marcheaza debutul european al turneului Flying Rockstar Energy Tour

Rockstar Energy Drink lanseaza la Bucuresti, pe 21 mai, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi si acrobatii la inaltime, pe motoare, realizate de staruri internationale FMX.

In deschiderea concertului Forza ZU din Piata Constitutiei, incepand cu ora 13.30, spectatorii sunt invitati la un show live unic in Romania, cu multa adrenalina, zgomot de motoare si momente cu respiratia taiata pregatite cu energie de Rockstar.

Evenimentul marcheaza debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentatii in trei orase din Europa: Bucuresti, Varsovia si Praga. Intrarea este libera.

 

Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) si William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregatit pentru publicul din Bucuresti o sesiune de trickuri senzationale pe muzica rock live.


Libor Podmol (Cehia, 31 de ani)

 


David Rinaldo (Polonia, 26 de ani)

 

De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat in palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint si bronz la diferite competitii internationale. Puteti vedea o mica parte din show-ul pe care il vor prezenta cei cinci rideri aici:

 

Invitatia oficiala din partea lui Libor Podmol o puteti vizualiza in filmul postat pe pagina de Facebook Rockstar Energy Romania:

 

 

"Prin organizarea primei editii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem sa familiarizam publicul din Romania cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implica multa pasiune, energie si munca, si care merita sa fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au in portofoliu multe premii internationale si credem ca vor cuceri publicul prin efervescenta lor, ingredient ce se gaseste si in ADN-ul Rockstar", a spus Cristina Radu (Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo Romania).

 

Rockstar Energy Drink este disponibil pe piata din Romania din anul 2014. Bautura se gaseste in variantele Rockstar Original, Rockstar Xdurance si Rockstar Guava, la 0,25 ml.

Freestyle Motocross, cunoscut si sub denumirea de FMX, este un sport extrem. In aceasta disciplina a sportului motocross, rideri curajosi fac salturi de cativa metri in inaltime si/sau lungime, in timpul carora executa trickuri ce sfideaza gravitatia, oferindu-le spectatorilor experiente de neuitat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related