Pasiunea pentru fotbal vine la Lidl, cu figurinele Stikeez si produse special pentru suporteri

Pasiunea pentru fotbal vine la Lidl, cu figurinele Stikeez si produse special pentru suporteri

Suporterii romani si-au sustinut mereu cu entuziasm echipa preferata de fotbal! Din 26 mai, traieste meciurile alaturi de echipa nationala si bucura-te de campionatul din vara cu produsele speciale de la Lidl Romania. Totodata, figurinele Stikeez revin in magazine cu chef de fotbal, pentru ca tu sa iti poti antrena propria echipa catre succes.

 

Pe 8 iunie 1922, nationala Romaniei isi incepea activitatea si juca primul meci din istoria sa, impotriva Iugoslaviei. Echipa a plecat victorioasa de pe stadionul din Belgrad, iar de atunci s-au scris 94 de ani de istorie. Milioane de inimi au batut alaturi de tricolori in 1973, cand nationala a avut cea mai mare victorie si a invins Finlanda cu 9-0. De atunci, pasiunea a ramas vie pentru suporterii romani.

Vara aceasta, si tu poti fi alaturi de nationala Romaniei! La Lidl, vei gasi produse speciale pentru suporterii adevarati, pe care sa le porti cu mandrie cand iti sustii echipa preferata. Echipeaza-te cu o peruca de suporter (21.99 lei) si cu un steag (11.99 lei), deseneaza-ti tricolorul cu setul de culori faciale (6.99 lei/buc) si pregateste-te sa canti imnul Romaniei alaturi de eroii terenului.

 

Traieste fotbalul adevarat si reprezinta si tu Romania cu unul dintre tricourile de antrenament (24.99 lei), sau un hanorac pentru barbati (64.99 lei), si o minge (59.99 lei) perfecta pentru un meci cu prietenii din liceu. Pentru suporteritele infocate, accesoriile pentru par (14.99 lei/buc) si topurile pentru dama (36.99 lei/set) cu steagul Romaniei nu pot lipsi din garderoba.

Un suporter adevarat se recunoaste de mic. Astfel, in colectia speciala de la Lidl vei gasi echipamente de fotbal (29.99 lei/set) pentru baieti intre 4-12 ani, bermude (27.99 lei) pentru baieti intre 5-14 ani, dar si tricouri pentru fete (19.99 lei) intre 5-14 ani. 

 

Colectia de figurine Stikeez revine la Lidl cu chef de fotbal

Intra din nou in joc si creeaza-ti propria echipa pe care sa o conduci catre succes. Romania, Anglia, Franta, Portugalia, Slovacia, Spania si toate celelalte figurine simpatice sunt pregatite sa iti aduca cupa victoriei chiar la tine acasa.

Micutele Stikeez poposesc in magazinele Lidl din toata tara in perioada 30.05-26.06 si pot fi ale tale, in limita stocurilor disponibile. Pentru cumparaturi care depasesc suma de 50 de lei, vei primi gratuit o figurina Stikee la casa.

 

Daca joci in deplasare, fii fara grija! Din magazinele Lidl iti vei putea achizitiona saculetul pentru colectionare (5.99 lei), dar si albumul de colectionare (14.99 lei), in limita stocurilor disponibile. In plus, iti vei putea antrena echipa si de pe telefon sau tableta cu noua Stikeez App.

 

Din 26 mai, lasa-te inspirat de lidl.ro si echipeaza-te din magazinele Lidl cu produsele speciale pentru suporteri. Sustine si tu echipa preferata a tarii si traieste campionatul din vara!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related