Mercedes-Benz a lansat stafeta de suporter pentru a incuraja inotatorii romani

Mercedes-Benz a lansat stafeta de suporter pentru a incuraja inotatorii romani
  • Mercedes-Benz sustine sportivii romani din echipa de stafeta 4x100m liber masculin in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Vara din 2016
  • Camelia Potec, Andreea Esca, Andi Moisescu, Vlad Petreanu, Cristian China Birta si Radu Dumitru au raspuns pozitiv invitatiei de a transmite sportivilor mesajele lor de incurajare
  • Sustinator al performantei si excelentei, Mercedes-Benz a pus la dispozitie autovehicule pentru transportul participantilor la competitie

Mercedes-Benz Romania este din nou alaturi de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) in organizarea Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, punand la dispozitia organizatorilor suport logistic, cat si sustinere emotionala in atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio.

Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei, ce se desfasoara in perioada 25-29 mai la Complexul Olimpic de Natatie „Anatol Grintescu” din incinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, reprezinta ultima sansa pentru stafeta masculina de 4X100m liber de a indeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cu scopul de a incuraja echipa masculina de stafeta 4x100m liber in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Mercedes-Benz Romania si FRNPM au realizat un material video, lansand stafeta de suporter catre toti romanii.

Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu si bloggerii Cristian China Birta si Radu Dumitru au deschis cursa mesajelor de sustinere pentru inotatorii nostri intr-un material video dedicat acestora:

 

 

Pentru a va alatura cauzei noastre, va invitam sa luati parte la competitie sau sa ne lasati mesajele voastre de incurajare pentru sportivi pe pagina de Facebook, iar Mercedes-Benz Romania se va asigura ca ajung la destinatia dorita - la sportivii nostri.

 

"Suntem bucurosi ca parteneriatul cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern ne da inca o data ocazia sa fim alaturi de sportivii acestei tari, iar ceea ce ne aduce impreuna este faptul ca avem aceeasi destinatie – locul 1. Am lansat romanilor provocarea de a sustine miza sportivilor de la stafeta de 4x100m liber si speram ca de ambele parti - atat a suporterilor, cat si a inotatorilor, sa avem stafeta castigatoare", a declarat Philipp Hagenburger (CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars).

 

Mercedes-Benz, Masina Oficiala a Competitiei

In cadrul Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, sportivii participanti, arbitrii si reprezentantii FRNPM se vor deplasa cu autovehicule Mercedes-Benz. Acestia se vor bucura de siguranta, confortul si eleganta Clasei C, de autoturismele compacte CLA si CLA Shooting Break, de spatioasa Clasa V, precum si de impunatoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE si Clasa G.

 

 

"Mercedes-Benz Romania este un sustinator important al sportivilor de performanta, iar Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern este recunoscatoare pentru sprijinul oferit de acest partener de incredere. Speram ca aceasta colaborare sa devina o traditie, pentru ca alaturi de Mercedes-Benz, drumul catre victorie pare mai putin anevoios si incurajam romanii sa dea mai departe stafeta de suporter", spune Camelia Potec (Presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern).


Camelia Potec (Presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern)

 

La cea de-a doua editie a Campionatelor Internationale de Inot de la Bucuresti vor participa sportivi din zece tari, numarul acestora fiind in crestere in raport cu listele de start de anul trecut. FRNPM participa in cadrul acestei competitii cu loturile nationale de seniori si juniori ale tarii noastre.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern se afla in al treilea an de desfasurare.

La inceputul anului 2014, Mercedes-Benz Romania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, punand la dispozitia acestora, ori de cate ori au nevoie, autovehicule Mercedes-Benz.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related