Cinci dintre cei mai buni rideri FMX din lume au facut spectacol la Bucuresti, la Flying Rockstar Energy Tour

Cinci dintre cei mai buni rideri FMX din lume au facut spectacol la Bucuresti, la Flying Rockstar Energy Tour

Pe 21 mai, 15.000 de spectatori s-au adunat in Piata Constitutiei pentru a urmari cel mai mare show urban de FMX din Romania, organizat de Rockstar Energy Drink.

Cinci dintre cei mai buni rideri FMX din lume au sustinut pentru publicul din Bucuresti, timp de doua ore, patru sesiuni de acrobatii pe motoare care au crescut in intensitate, spectacol si adrenalina. 

Libor Podmol (31 de ani), David Rinaldo (26 de ani), Alex Rune Porsing (22 de ani), Marcin Lukaszczyk (26 de ani) si William van den Putte (32 ani) au facut o demonstratie incendiara in fata Casei Poporului, executand acrobatii pe motoare care i-au tinut pe spectatori cu respiratia taiata: backflip (rotatie in aer de 360⁰ cu motocicleta), cliffhanger (acrobatie in care riderul tine ghidonul motocicletei pe picioarele sale), dead-body (o saritura in care riderul se pozitioneaza cu spatele paralel pe motocicleta) si kiss of death flip (acrobatie in care riderul tine motocicleta cu mainile deasupra capului sau).

 

„Prima editie a Flying Rockstar Energy Tour a adunat in Piata Constitutiei oameni dornici sa vada un sport extrem diferit, nou, care sa le ofere un alt fel de spectacol. Au fost momente de adrenalina ce ne-au tinut in suspans, cu zgomot puternic de motoare si multa energie pozitiva transmisa de riderii nostri de talie mondiala, lucru pe care ni l-am propus atunci cand am decis sa organizam acest eveniment. Ne bucuram ca prima editie a fost primita cu entuziasm de publicul bucurestean. Speram ca le-am trezit curiozitatea si ca vor deveni fani ai acestui sport”, a spus Cristina Radu (Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo Romania). 

 

„Pentru noi a fost prima interactiune cu publicul din Romania, care ne-a cucerit de la inceput cu zambete si buna dispozitie. Stim ca a fost o experienta noua pentru spectatori si am simtit ca ne urmaresc cu emotie fiecare miscare. Ne bucuram ca le-am putut arata cele mai spectaculoase trick-uri pe care le prezentam in demonstratiile urbane. Credem ca este un sport care poate avea mult succes in Romania, iar noua ne-ar placea sa venim din ce in ce mai des”, a declarat Libor Podmol, multiplu campion FMX.

 

Flying Rockstar Energy Tour din Bucuresti a avut loc in deschiderea concertului Forza ZU din Piata Constitutiei, fiind prima dintr-o serie de trei reprezentatii la nivel european.

Pentru toti cei adunati in fata Casei Poporului, Rockstar Energy Drink a pregatit o serie de activari in spiritul brandului. Acestia si-au putut face tatuaje temporare cu Rockstar, au facut fotografii cu motocicleta in zona de activare Rockstar si au interactionat cu echipa Rockstar Angels, care a intretinut atmosfera in timpul show-ului FMX.

Urmatoarele editii ale Flying Rockstar Energy Tour vor avea loc in Varsovia si Praga.

Pe piata din Romania, Rockstar Energy Drink este disponibil din anul 2014. Bautura se gaseste in variantele Rockstar Original, Rockstar Xdurance si Rockstar Guava, la 0,25 ml.

Freestyle Motocross, cunoscut si sub denumirea de FMX, este un sport extrem. In aceasta disciplina a sportului motocross, rideri curajosi fac salturi de cativa metri in inaltime si/sau lungime, in timpul carora executa trickuri ce sfideaza gravitatia, oferindu-le spectatorilor experiente de neuitat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related