Hervis Sports & Fashion devine Partener Tehnic al Special Olympics Romania

Hervis Sports & Fashion devine Partener Tehnic al Special Olympics Romania

Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail de articole sportive din Europa, devine Partener Tehnic al Special Olympics Romania, pe o perioada initiala de doi ani. In calitate de Partener Tehnic, Hervis Sports & Fashion va asigura echipamentul sportiv necesar desfasurarii competiilor Special Olympics Romania la nivel national.

Pe langa Jocurile Nationale Special Olympics Romania – cea mai mare competitie sportiva anuala pentru tineri cu dizabilitati intelectuale din tara – Special Olympics Romania organizeaza aproximativ 100 de evenimente anual, la nivel local, regional si national.

Acestea inseamna, pe langa tricourile care reprezinta uniforma de concurs, echipament sportiv care asigura buna desfasurare a competitiilor si care este, ulterior, folosit de organizatiile non-guvernamentale cu care lucreaza Special Olympics Romania, cu scopul de a continua pregatirea sportiva a tinerilor cu dizabilitati.

Acest echipament (tricouri tehnice, mingi de fotbal, seturi de badminton, seturi de tenis de masa, etc.) este pus, de astazi, la dispozitia sportivilor cu nevoi speciale cu ajutorul Hervis Sports & Fashion. Parteneriatul a fost anuntat in cadrul Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor Nationale Special Olympics Romania, care au avut loc la Arad, in perioada 27-29 mai.

 

"Suntem onorati ca putem sustine cauza Special Olympics, ca putem ajuta si incuraja sportivii cu nevoi speciale. Ne dorim ca sustinerea noastra sa ii aduca mai aproape de atingerea scopurilor."
Catalin Pozdarie (General Manager Hervis Sports & Fashion Romania)

 

"In opinia mea, Special Olympics Romania are una dintre cele mai frumoase misiuni: sa faca sport cu si pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale din Romania. Scopul nostru este de a imbunatati starea de sanatate a sportivilor cu nevoi speciale si de a-i ajuta sa duca o viata independenta. Ne bucuram de fiecare data cand intalnim un partener care impartaseste aceleasi valori si care, mai ales, vede dincolo de abilitatea standard din sport – performanta. Suntem onorati ca Hervis Sports & Fashion este un astfel de partener care a ales sa intre pe teren alaturi de noi", declara Cristian Ispas (Director National Special Olympics Romania).

 

Hervis Sports & Fashion Romania

Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa si pe care Hervis le-a sustinut de-a lungul timpului.

Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).

Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

 

Special Olympics Romania

Fundatia Special Olympics din Romania a fost infiintata in noiembrie 2003, ca parte integranta a miscarii sportive internationale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si al evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au sansa de a deveni membri activi ai familiei si ai comunitatii din care fac parte.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related