Cele mai indragite specialitati ale Europei sunt acum la Lidl

Cele mai indragite specialitati ale Europei sunt acum la Lidl

Savureaza cele mai bune preparate europene de la Lidl in perioada 6.06-12.06. Astfel, te vei putea bucura de produsele din gama Duc De Coeur, care o sa te surprinda cu rafinamentul culinar specific Frantei.

In plus, deliciile frantuzesti si romanesti iti vor deschide apetitul pentru campionatul din vara.
Incepe in Franta calatoria in lumea rafinamentului culinar european si lasa-te fascinat de branzeturile pentru care francezii sunt renumiti.

Incearca branza semidura din lapte de vaca (14.99 lei), branza de capra pane, semipreparata (11.99 lei) sau o specialitate de branza frantuzeasca (11.99 lei). Poti opta si pentru branza proaspata din lapte de capra (9.99 lei), usoara si cremoasa, care ofera promisiunea unei mese deosebite. O poti servi rece, in salata, sau la cuptor, gratinata pe paine cu miere de albine.

 

Din 6 iunie, bucura-te de un pahar de vin alb Alsace Pinot Gris (29.99 lei/0.75L) sau Alsace Gewurztraminer (29.99/0.75L). Alege vinul spumant rose brut Cremant d’Alsace (29.99 lei/0.75L), pe care il poti servi alaturi de piscoturile Duc De Coeur (12.99 lei).

 

Continua-ti calatoria in bucataria europeana si incearca chiftelute din carne de porc si vita (21.99 lei), din gama Sodergarden cu specific suedez sau bucura-te de un deliciu englezesc cu mixul de peste pane cu cartofi prajiti (19.99 lei) din gama Hatherwood.

 

Alaturi, serveste una dintre cele 6 beri din selectia belgiana exclusiva (29.99 lei/set) si descopera un gust aparte in fiecare sticla de bere nepasteurizata.

 

Creeaza un platou de preparate mediteraneene, cu masline verzi cu pasta de ansoa (4.99 lei) Eridanous si cu mozzarella de bivolita DOP (4.99 lei) din gama Italiamo. La acestea poti adauga sunca Serrano, feliata si maturata 16 luni (7.99 lei), Sol y Mar. Celebreaza Europa impreuna cu Lidl si incearca, din 9 mai, carnatii albi bavarezi cu mustar dulce inclus (9.99 lei) din gama Alpengut, sarmalutele grecesti cu orez in foi de vita (6.99 lei) sau branza englezeasca Cheddar (11.99 lei), maturata 9 luni.

 

Deschide-ti apetitul pentru campionatul din aceasta vara

Daca esti suporterul gustului bun, atunci trebuie sa incerci un croissant frantuzesc preparat chiar de tine din aluatul din gama Duc de Coeur (5.99 lei/6 buc.), alaturi de laptele de capra (5.99 lei/0.9L) din Camara Noastra.

 

Fii si tu campionul deliciilor si serveste o tarta in stil frantuzesc (7.99 lei) si paseaza Macarons (15.99 lei) catre toti musafirii. Savurati acest desert fin alaturi de un ceai aromat din flori de tei (3.99 lei) sau din flori de soc (3.99 lei).

 

Invita un prieten nou la masa ta

Stim ca nu este usor sa accepti un nou membru in grupul tau, dar unele prietenii sunt facute sa se intample si, mai ales, sa dureze. Vara aceasta, Argus te invita sa faci cunostinta cu Colegu’, nou venitul care trebuie sa dovedeasca faptul ca-si merita locul in grup, prin acele teste de acceptare nescrise. Spune-i bun venit cu o bere blonda strong (1.29 lei/0,5L, de la 1.65 lei) sau cu o bere fara alcool (1.19 lei/0,5L).

 

Intra pe surprize.lidl.ro si povesteste-ne un test prin care l-ati trecut, tu si prietenii tai, pe ultimul venit in grup. Astfel, poti castiga unul dintre cele 100 de vouchere de 10 lei de cumparaturi la Lidl!

Din 6 iunie, celebreaza Europa cu Lidl si bucura-te de cele mai indragite specialitati alaturi de prietenii tai, noi si vechi!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related