Electrolux te asteapta cu demostratii live de cooking si concursuri, la Bucharest Gourmet Festival

Electrolux te asteapta cu demostratii live de cooking si concursuri, la Bucharest Gourmet Festival

Electrolux este partenerul oficial al primei editii Bucharest Gourmet Festival, eveniment desfasurat in perioada 3-5 iunie 2016.

In cele trei zile ale festivalului, ambasadorii Electrolux Chef Liviu Lambrino si Chef Paul Siserman vor delecta audienta cu preparate gourmet realizate la fata locului si demonstratii live, sustinute pe scena centrala a festivalului - Electrolux Gourmet Arena – si la standul Electrolux. Programul va fi completat de numeroase concursuri cu premii surpriza pentru vizitatorii Bucharest Gourmet Festival.

Cei doi Chefi au pregatit un adevarat show culinar prin care vor demonstra si provoca publicul larg sa afle cum se pune „abur in bucate” si cum se pot obtine rezultate de exceptie in bucatarie, folosind ingredientele si echipamentele de gatit potrivite.

 

"Ne bucuram sa deschidem usa Bucharest Gourmet Festival alaturi de Chef Liviu Lambrino si Chef Paul Siserman si sa le oferim iubitorilor de gusturi rafinate o experienta culinara de 5 stele. Vizitatorii Bucharest Gourmet Festival vor putea vedea modul in care echipamentele de gatit Electrolux reusesc sa transforme orice preparat intr-unul de exceptie, vor descoperi secretele unor retete perfecte prin platforma Aburinbucate.ro si vor gasi multa inspiratie in surprizele pregatite de Chefii ambasadori Electrolux.", a declarat Carmen Georgescu (Marketing and Communication Manager, Electrolux Romania).

 

In cadrul Bucharest Gourmet Festival, bloggeri culinari de top se vor intrece in cadrul unui concurs marca Electrolux. Sase bloggeri au fost alesi pentru a pregati, in cele trei zile de festival, retete pe baza de carne, retete de patiserie si street food.

In urma demonstratiilor de gatit de la standul Electrolux, sustinute de catre bloggeri si Chefi, vizitatorii pot degusta si juriza preparatul ales, iar pentru fiecare preparat degustat, Electrolux va dona 50 de euro centi pentru un copil cu nevoi speciale care sa urmeze o scoala profesionala de cooking.

 

In plus, pe parcursul celor 3 zile de festival, vizitatorii sunt asteptati la standul Electrolux cu smoothie-uri si pot participa la conursurile pregatite pentru a castiga premii importante.

 

Nu in ultimul rand, Electrolux va oferi acces gratuit la festival, in fiecare zi, dupa cum urmeaza: vineri, 3 iunie: 13:00 – 15:00, sambata, 4 iunie: 11:00 – 12:00, duminica, 4 iunie: 11:00 – 12:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related