Trei zile in stil gourmet cu Electrolux, la prima editie a Bucharest Gourmet Festival

Trei zile in stil gourmet cu Electrolux, la prima editie a Bucharest Gourmet Festival

Electrolux, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de electrocasnice la nivel mondial, a fost partenerul oficial al primei editii Bucharest Gourmet Festival in Romania, eveniment ce a avut loc in perioada 3-5 iunie, in zona Drive-in din Baneasa Shopping City.

Timp de trei zile, Electrolux a incantat vizitatorii cu zeci de preparate gourmet, alaturi de Chefii-ambasadori Liviu Lambrino si Paul Siserman, precum si de sase bloggeri culinari, care au pus abur in bucate si si-au demonstrat creativitatea in bucatarie cu ajutorul celor mai performante echipamente de gatit.


Chef Liviu Lambrino


Chef Paul Siserman

 

"Prima editie a Bucharest Gourmet Festival in Romania a fost un succes si ne bucuram sa observam ca romanii sunt din ce in ce mai atrasi de gusturi si experiente culinare noi.
Ceea ce ne-am propus la Bucharest Gourmet Festival a fost sa oferim o perspectiva noua asupra gatitului si sa demonstram ca oricine poate sa obtina rezultate de exceptie in bucatarie, atunci cand are la dispozitie ingredientele si echipamentele de gatit potrivite. Bucataria evolueaza permanent si acest lucru ne obliga sa fim din ce in ce mai exigenti, mai creativi, sa inovam, sa fim cu un pas inaintea schimbarii.", a explicat Carmen Georgescu (Marketing and Communication Manager Electrolux Romania).

 

Pe parcursul celor trei zile de festival, vizitatorii au participat la sesiuni live de cooking prezentate si sustinute de bloggerii culinari si Chefii-ambasadori si au degustat zeci de preparate deosebite, atat la standul Electrolux, cat si in cortul central Electrolux Gourmet Arena.

Astfel, in fiecare zi a festivalului, s-au preparat cate patru retete gourmet: doua gatite de bloggerii culinari, la stand, si alte doua realizate de catre Chefii Liviu Lambrino si Paul Siserman la scena centrala. In total, in cele trei zile de festival, au fost realizate 12 retete si s-au dat spre degustare peste 1500 de preparate gourmet din partea Electrolux.

 

Pe langa activitatile interactive si concursurile tematice pregatite de Electrolux, cei prezenti au avut posibilitatea de a sustine si o cauza sociala. Astfel ca, pentru toate preparatele degustate la stand, Electrolux va dona suma necesara pentru ca un copil fara posibilitati sa se integreze in societate si sa urmeze scoala profesionala de cooking Horeca School.

In cadrul Bucharest Gourmet Festival, Electrolux a promovat si cel mai nou proiect de cooking – platforma Aburinbucate.ro, prin intermediul careia sunt sustinute beneficiile gatitului la abur.

Prima editie a Bucharest Gourmet Festival sustinuta de Electrolux Romania a reunit peste 12.000 de vizitatori.

 

Produsele Electrolux, pentru rezultate de exceptie la Bucharest Gourmet Festival

Atat la scena centrala, cat si la standul dedicat, bloggerii culinari si Chefii-ambasadori Electrolux au gatit cu ajutorul electrocasnielor de ultima generatie, pentru rezultate de exceptie, demne de restaurantele cu stele Michelin din intreaga lume.

Cuptoarele cu abur din gamele CombiSteam Deluxe si SousVide de la Electrolux sunt promovate prin noua platforma Electrolux Aburinbucate.ro, insa nu au lipsit nici de la Bucharest Gourmet Festival, avand multiple beneficii asupra preparatelor gourmet si asupra sanatatii.

Adaugand abur, Chefii Electrolux au putut obtine o carne de porc rumenita perfect la exterior, si gatita complet la interior. Datorita functiei aburului, toate preparatele gourmet rumenite la cuptor si-au pastrat nutrientii si savoarea, nu s-au uscat excesiv si nu a fost nevoie de folosirea grasimilor pentru gatit. Folosind cuptorul cu abur, cei prezenti au putut obtine rezultate de exceptie la temperaturi mici, intr-un mod sanatos.

Alaturi de cuptoarele CombiSteam Deluxe si SousVide, plitele cu inductie Infinite de la Electrolux au ajutat la prepararea diverselor sosuri sau a cremelor, la standul dedicat si la scena centrala. Datorita efectuarii unor reglaje instantanee si precise ale temperaturii, plitele au dat rezultate optime in procesul de gatit. Cu ajutorul tehnologiei de incalzire prin inductie, plitele nu s-au incins decat in zonele cu vase pentru gatit, putand fi curatate fara probleme chiar in timpul functionarii.

Tot la standul Electrolux si la scena centrala a Bucharest Gourmet Festival, un alt ajutor in realizarea preparatelor gourmet, a fost colectia Masterpiece de la Electrolux.

Datorita blenderului cu cana al acestei colectii, au fost preparate peste 600 de smoothie-uri in cele trei zile de festival. Acesta a fost gandit special pentru mixturi cremoase, iar rezultatele perfecte au fost obtinute datorita inclinarii de 10 grade a canii. Un alt echipament folosit la festival a fost blenderul cu imersiune din aceeasi gama, perfect pentru a faramita gheata, nuci sau fructe inghetate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related