Bucataria Lidl cauta cea mai talentata familie pasionata de gatit

Bucataria Lidl cauta cea mai talentata familie pasionata de gatit

Esti maestru la gatit, dar doar la tine in bucatarie? Atunci vino alaturi de Chef Florin Dumitrescu la caravana Lidl din orasul tau si pregateste cea mai delicioasa Portie de Surprize. Intra si tu in concursul familiilor pasionate de gatit si poti castiga zeci de premii!

Lidl lanseaza o noua provocare culinara pentru romani! Astfel, vara aceasta, cele mai talentate familii, pentru care gatitul este o mai mult decat o pasiune, sunt asteptate sa se alature caravanei Lidl, alaturi de Chef Florin Dumitrescu. Aducem Festivalul Surprizelor in toata Romania, in perioada 11 iunie – 11 septembrie. Intra pe site-ul oficial si afla cand venim in orasul tau, vino cu toata familia la cea mai tare competitie de gatit in aer liber din Romania, iar noi va vom astepta cu o portie mare de surprize!

Pentru inceput, povesteste-ne despre pasiunea ta pentru gatit si poti fi selectat sa participi la faza locala a concursului, in orasul tau. Inscrierea va avea loc etapizat, pe masura ce concursul va inainta prin tara. Apoi, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, 4 echipe se vor intrece in semifinale sa gateasca preparate care mai de care mai interesante la caravana Lidl din orasul lor. In finala de la Bucuresti vor ajunge doar cele mai bune familii de bucatari din fiecare oras.

Daca si tu vrei sa castigi, convinge-ne ca familia ta pregateste cele mai delicioase Portii de Surprize din toata tara. Nu trebuie sa fiti bucatari profesionisti, ci pasionati de gatit. Daca si la tine in familie se „mananca bine”, alatura-te caravanei Lidl impreuna cu un membru al familiei tale, pregatiti reteta voastra preferata si puteti castiga zeci de premii si surprize. V-am pregatit vouchere Lidl in valoare de 500 de lei, excursii in Romania, oferite prin Lidl Tour sau chiar marele premiu de 5000 euro si posibilitatea de a participa intr-o reclama Lidl. Mai multe detalii si regulamentul competitiei sunt disponibile pe pagina Lidl.

Accepta si tu provocarea Lidl si intra in competitia celor mai talentate familii la gatit!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related