Reprezentantii PepsiCo, Ionut Bogdan Istrate si Niculae Varzaru, au fost premiati la Gala “Ring of Honor” din New York cu titlul „Top Sales Performer”

Reprezentantii PepsiCo, Ionut Bogdan Istrate si Niculae Varzaru, au fost premiati la Gala “Ring of Honor” din New York cu titlul „Top Sales Performer”

PepsiCo, unul dintre liderii mondiali din industria de bauturi racoritoare si produse alimentare, i-a premiat pe romanii Ionut Bogdan Istrate si Niculae Varzaru pentru cel mai inalt nivel de performanta in vanzari in cadrul companiei. Gala Ring of Honor recunoaste „cei mai bun dintre cei mai buni” lideri ai echipelor de vanzari PepsiCo din intreaga lume.

Ionut Bogdan Istrate este Power of One Regional Sales Manager Bucuresti, PepsiCo Romania, iar Niculae Varzaru este Unit Manager Beverages Bucuresti si Ilfov, PepsiCo Romania.

Ei s-au alaturat companiei in anul 2004 si activeaza in prezent in Bucuresti. Ionut Bogdan Istrate si Niculae Varzaru se numara printre cei 200 de membri ai echipei PepsiCo din peste 50 de tari care au fost premiati la Gala Ring of Honor 2016.

Indra Nooyi, CEO-ul PepsiCo, a fost gazda evenimentului care a avut loc in New York. Aceasta a felicitat nominalizatii pentru angajamentul fata de consumatori, parteneri si comunitati.

PepsiCo isi propune sa devina o familie pentru oamenii talentati din toata lumea, asigurandu-le un loc de munca stabil, complex si totodata respectand, sprijinind si investind in comunitatile locale in care compania isi desfasoara activitatea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related