Vandercamp. Camasi pe masura croite manual

Vandercamp. Camasi pe masura croite manual

”Vine ziua iubitului meu, ce sa ii cumpar? Nu ii lipseste nimic.” Clasica intrebare. Trebuie sa recunoastem, fiecare dintre noi a avut o astfel de dilema la un moment dat. O situatie similara este cea de genul ”Nu ii pot lua o camasa fara sa o probeze, este intre marimi”.

Vandercamp reprezinta solutia ideala pentru aceste probleme: camasi personalizate, croite manual din materiale de calitate, pe masura celui care le poarta. Avantajele? Timp salvat pentru noi precum si posibilitatea de a-si alege culoarea, masura si croiala dupa bunul plac, pentru ei.

Modalitatea de a obtine toate acestea este foarte simpla - un card cadou de pe Vandercamp.com. Procesul de cumparare este usor si rapid, iar cardul ajunge in doua zile in varianta fizica si la data specificata de noi in varianta electronica.

Cu totii suntem perfectionisti in anumite aspecte, si ne dorim ca toate detaliile sa fie bine puse la punct. Alegand Vandercamp scutim timpul necesar gasirii unui cadou si procurarii acestuia, si putem fi sigure că nu gresim masura. Cel care primeste cardul gaseste pe site tutoriale video simple cu ajutorul carora isi va lua masurile.

La final, cadoul este gata. Camasa este ambalata frumos si livrata in sapte zile oriunde in tara.

Camasa “made to measure” de la Vandercamp este alegerea ideala care complementeaza orice barbat si care cu siguranta noua femeilor ne face viata mai usoara din perspectiva cadourilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded