Horia Tecau incurajeaza plata cu cardul. Sportivul roman a acceptat provocarea MasterCard, iar timp de o luna, acesta a platit doar cu cardul MasterCard

Horia Tecau incurajeaza plata cu cardul. Sportivul roman a acceptat provocarea MasterCard, iar timp de o luna, acesta a platit doar cu cardul MasterCard

Horia Tecau a acceptat provocarea MasterCard, agreand sa renunte la numerar, pentru o luna, in favoarea cardului sau MasterCard. Tenismenul roman, actualmente locul 4 al clasamentului general ATP la dublu, a inceput luna #doarcucardul dupa castigarea trofeului Tiriac-Nastase, la sfarsitul lunii aprilie.

Pe parcursul lunii #doarcucardul, Horia a servit cu MasterCard in cele mai mari orase din Europa si s-a bucurat de avantajele platii cu cardul atat in tara, cat si in strainatate.

Dupa o scurta vacanta la Brasov, sportivul a continuat provocarea de a plati cu cardul in cel mai mare oras spaniol – Madrid, unde acesta a descoperit ofertele disponibile pe platforma priceless.com pentru toti utilizatorii MasterCard.

Dupa un turneu de nepretuit si un nou titlu cucerit la proba de dublu la Madrid Open, serva doar cu cardul a continuat la Roma, orasul celor sapte coline. Dupa un parcurs bun la Roma Open, sportivul roman a profitat de beneficiile de a utiliza cardul MasterCard si a vizitat din nou unul dintre cele mai importante obiective turistice din Capitala Italiei.

Ultimele doua saptamani din provocarea #doarcucardul l-a surprins pe Horia pregatindu-se pentru Roland Garros, una dintre cele mai importante competitii de tenis din lume. De la puncte castigatoare pe teren la avantaje in timpul cumparaturilor, atletul a servit impecabil pentru MasterCard, incheind provocarea cu o sesiune de shopping la magazinul oficial al turneului, alaturi de cardul sau MasterCard.

 

"MasterCard este un suporter al performantei in sport, mai ales in tenis, si ii multumim lui Horia pentru toate motivele de bucurie pe care ni le ofera, prin rezultatele sale. Suntem incantati sa il avem alaturi intr-un parteneriat autentic si suntem incantati ca a avut parte de victorii clare pe parcursul provocarii unei luni de plati doar cu cardul MasterCard, dar si pe terenul de tenis.", a declarat Diana Tanase (Marketing Manager Romania in cadrul MasterCard).

 

"Sunt un fan al platii cu cardul, mai ales ca in fiecare saptamana ma aflu intr-o alta tara, este mult mai comod sa folosesc o singura <<moneda de schimb>>. Auzisem de initiativa MasterCard, ideea mi s-a parut foarte buna si fiindca mereu aleg plata cu cardul, mi-am dorit sa impartasesc cu sustinatorii mei beneficiile pe care le am. Pe parcusul lunii #doarcucardul, am utilizat cardul MasterCard fara niciun fel de problema in mai multe orase, printre care Madrid, Roma si Paris. Pe scurt, am petrecut mai putin timp la plata, mai mult timp pe teren.", a adaugat Horia Tecau.

 

Astfel, Horia Tecau este cel mai nou nume dintr-o serie de personalitati romane care au acceptat provocarea MasterCard de a face plati #doarcucardul, printre care Andreea Esca, Andi Moisescu, Cabral, Dana Rogoz, Andreea Ibacka si altii. Campania “O luna doar cu cardul” continua demersurile MasterCard de a incuraja cresterea gradului de utilizare a cardurilor la nivel local.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related