Reteaua Pizza Hut ajunge la 20 de restaurante, odata cu deschiderea Pizza Hut Bacau

Reteaua Pizza Hut ajunge la 20 de restaurante, odata cu deschiderea Pizza Hut Bacau

In acest weekend, Pizza Hut a deschis cel de-al 20-lea restaurant din tara, in Bacau. Restaurantul se afla la etajul 2 al centrului comercial Arena Mall si a fost inaugurat dupa o investitie de 420.000 de euro. 

Noul Pizza Hut are o suprafata de 300 mp si o capacitate de 96 de locuri. Cu ocazia acestei deschideri, au fost create 30 de noi locuri de munca.

 

"Ne bucuram de fiecare data cand aducem produsele noastre unui public nou si speram ca Pizza Hut Bacau sa fie la fel de apreciat ca celelalte restaurante din reteaua noastra. Ii asteptam pe clientii din Bacau cu aceeasi calitate si diversitate a produselor si cu indemnul care a devenit semnatura noastra: sa redescopere bucuria meselor in oras, alaturi de cei dragi", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

Pizza Hut ofera clientilor un meniu variat, ce include retete de pizza, supe, paste si deserturi. Brandul este renumit pentru inovatiile aduse constant in meniu, avand cea mai mare diversitate de retete de blat de pe piata.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related