Mercedes-Benz Romania si TIFF au celebrat 10 ani de parteneriat in lumina reflectoarelor

Mercedes-Benz Romania si TIFF au celebrat 10 ani de parteneriat in lumina reflectoarelor
  • Intre 27 mai si 5 iunie, Mercedes-Benz a fost pentru a zecea oara Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), ajuns la cea de-a XV-a edit
  • Un deceniu de excelenta a fost celebrat in timpul Galei de Premiere cu un moment artistic unic oferit de Mercedes-Benz cu ajutorul Filarmonicii din Cluj.
  • Limuzinele Mercedes-Benz Clasa E au deschis portierele celebritatilor din lumea filmului, printre acestea distingandu-se faimoasa actrita Sophia Loren.
  • Mercedes-Benz Romania a oferit Premiul de Excelenta actritei Carmen Galin, cea care s-a remarcat de-a lungul carierei in peste 30 de filme.

Intre 27 mai si 5 iunie 2016, Mercedes-Benz Romania a fost pentru a zecea oara consecutiv Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Limuzinele Clasa E au fost simbolul elegantei si distinctiei in cele 10 zile de festival si, in special, in cadrul Galei de Premiere de pe 4 iunie.

Cei 10 ani de colaborare au fost celebrati de Mercedes-Benz Romania printr-un moment artistic unic, in cadrul Galei de Premiere. Patru instrumentisti de la Filarmonica din Cluj au interpretat live o serie de piese din coloana sonora a unor filme celebre, culminand cu melodia „This is my song” scrisa de Charlie Chaplin si recunoscuta de publicul roman ca fiind simbolul emisiunii Telecinemateca.

Momentul de pe covorul rosu poate fi vizionat pe pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania.

 

VIDEO

 

 

„In ultimii 10 ani, Mercedes-Benz a jucat un rol esential in spectacolul grandios al organizarii TIFF, un festival complex care solicita excelenta pana in cele mai mici detalii. In fiecare an, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz aduce impreuna doua branduri care sustin si impartasesc valori comune – pasiune, fascinatie si excelenta. Mai mult, anual, avem onoarea de a recunoaste si premia actori care au adus o contributie cinematografiei romanesti.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

La fel ca parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF, Mercedes-Benz Clasa E a ajuns la cea de-a zecea generatie de limuzine din segmentul business. Modelele Clasa E au oferit confort si siguranta actorilor si specialistilor sositi la Cluj-Napoca, iar Clasa C, Clasa S, Clasa V, Sprinter, Citan si Vito au contribuit, de asemenea, cu succes, la desfasurarea festivalului.

Coborand din elegantele limuzine Mercedes-Benz pe covorul rosu, la Gala de Premiere s-au evidentiat atat vedetele autohtone, cat si celebritatile internationale. Prezenta cea mai asteptata a fost cea a Sophie Loren, actrita italiana de 81 de ani. Legenda a cinematografiei mondiale, Sophia Loren a venit pentru prima data in Romania pentru a accepta Premiul pentru intreaga cariera pe scena TIFF. Acest premiu se adauga galeriei de distinctii primite de actrita de-a lungul deceniilor, printre care un Oscar si patru trofee Globul de Aur.

Traditia excelentei a continuat si la cea de-a XV-a editie TIFF, iar Mercedes-Benz Romania a rasplatit-o pe actrita Carmen Galin pentru contributia adusa filmului romanesc. Carmen Galin s-a remarcat pe marele ecran in peste 30 de productii, dar si in roluri magistrale pe scenele Teatrului National din Bucuresti, Teatrului National din Cluj si Teatrului Mic. In anii trecuti, Mercedes-Benz a oferi Premiul de excelenta actorilor: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014) si Marin Moraru (2015).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related