CEZ Vanzare lanseaza „Biblioteca de energie” cu audiobook-ul colectiv „Luminita, mon amour”

CEZ Vanzare lanseaza „Biblioteca de energie” cu audiobook-ul colectiv „Luminita, mon amour”

In urma campaniei „Transforma hartia in energie”, CEZ Vanzare a lansat o platforma care pune la dispozitia persoanelor cu deficiente de vedere o intreaga colectie de audiobookuri din literatura nationala si universala. Prima carte incarcata in noua biblioteca online a fost „Luminita, mon amour”, Cezar Paul-Badescu – audiobookul colectiv inregistrat de angajatii Grupului CEZ in Romania.

Prin intermediul „Bibliotecii de energie” cele aproape 103.000 de persoane cu deficiente de vedere din tara noastra se pot bucura de o intreaga colectie de audiobookuri din literatura nationala si universala.

 

Accesul in biblioteca online dezvoltata in parteneriat cu Audio Libraria, prima librarie de carti audio disponibila pe tableta si smartphone cu sistem de operare Android si iOS din Romania, se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole generate in baza certificatului de handicap.

Primul audiobook incarcat a fost romanul scriitorului Cezar Paul-Badescu, „Luminita, mon amour”, inregistrat de angajatii Grupului CEZ. In prima parte a acestui an, un studio de inregistrare mobil a poposit in sediile din Bucuresti, Pitesti, Craiova, Targu Jiu si Drobeta Turnu Severin, iar lectura celor aproape 60 de angajati CEZ a fost completata de cea a autorului, prezent in fiecare oras pentru intalnirea cu oamenii din companie.

Ideea de a deschide o biblioteca online dedicata nevazatorilor a luat nastere la sfarsitul anului trecut, cand furnizorul de energie CEZ Vanzare si-a indemnat toti abonatii sa renunte la facturile clasice pentru cele in varianta electronica.

Pentru fiecare nou abonat la efactura CEZ Vanzare, compania a donat cate 1 leu in scopul facilitarii accesului la cultura al persoanelor pentru care „lumina” nu reprezinta mai mult decat un cuvant: persoanele cu deficiente de vedere din Romania. Finalizarea acestui site reprezinta o prima etapa a unui program de CSR la care au contribuit si clientii CEZ Vanzare care si-au activat efactura.

Grupul CEZ in Romania va sustine in continuare dezvoltarea acestei platforme. CEZ Vanzare, ca parte a Grupului CEZ, ii incurajeaza pe clienti sa opteze pentru factura electronica si sa renunte la cea pe hartie, precum si sa plateasca online utilitatile, ca parte a unei abordari SMART a relatiei dintre companie si clientii sai.

Astazi, in Romania sunt inregistrate, conform statisticilor Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati, aproximativ 103.000 de persoane cu deficiente de vedere, dintre care 54.000 cu deficiente grave. Numai in judetele in care activeaza CEZ, respectiv Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, traiesc aproximativ 17.100 de persoane cu deficiente vizuale (grave, accentuate sau medii). Pentru consumatorii cu deficiente de vedere, CEZ Vanzare va posta pe site-ul cezinfo.ro o serie de tutoriale pentru abonarea la efactura.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related