Pizza Hut reintroduce blatul Flatbread, pentru mese de vara usoare

Pizza Hut reintroduce blatul Flatbread, pentru mese de vara usoare

Pizza Hut reintroduce in meniu blatul Flatbread, ce se distinge prin forma dreptunghiulara, o inovatie prin care brandul si-a surprins clientii inca de vara trecuta. Blatul este subtire, putin crocant si are o consistenta usoara, datorita careia pizza devine o optiune buna pentru mese lejere in sezonul cald. 

Odata cu noul blat, in meniu au fost introduse cinci retete noi de pizza, ce vor putea fi comandate doar pe Flatbread. Acestea aduc combinatii fresh, bazate pe legume de sezon si ingrediente aromate, cu specific mediteranean.

 

"Vara este perioada in care majoritatea persoanelor isi schimba stilul alimentar si acorda mai multa atentie meselor. Blatul Flatbread are o consistenta usoara si o dimensiune potrivita, de aceea noi il recomandam tuturor celor care vor sa se bucure de o masa deliciosa, dar in acelasi timp lejera.", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Cele cinci retete de pizza introduse in perioada campaniei sunt Bufala (Sos tomate, branza Bufala, rosii Cherry, busuioc proaspat), Arizona (Sos pesto, branza Mozzarella, broccoli, branza Feta, nuci) , Veggi (Sos tomate, branza Mozzarella, branza Bufala , dovlecel, vinete, rosii uscate, ardei, muguri de pin), Spicy Pepperoni (Sos tomate, branza Mozzarella, pepperoni, jalapenos, rosii Cherry) si Ham & Bacon (Sos tomate, branza Mozzarella, sunca, bacon, ardei, ciuperci). Blatul Flatbread poate fi comandat in toate restaurantele Pizza Hut din tara, incepand de la pretul de 13,90 Ron.

Pentru a intampina dorintele clientilor in sezonul cald, din luna iulie Pizza Hut va introduce in meniu si alte produse noi, precum 8 retete de salata si cateva retete de cocktailuri fresh, alcoolice si non-alcoolice, cu arome fructate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related