Mercedes-Benz Romania sustine muzica live de calitate, la JazzTM 2016

Mercedes-Benz Romania sustine muzica live de calitate, la JazzTM 2016

Mercedes-Benz Romania, promotor al performantei si excelentei in cultura, a sustinut pentru al doilea an consecutiv, energia muzicii jazz din cadrul celei de-a patra editii a Festivalului de Jazz de la Timisoara, in calitate de Masina Oficiala.

„Mercedes-Benz continua seria parteneriatelor care impartasesc valori comune companiei si astfel, pentru al doilea an consecutiv, suntem incantati sa ne manifestam pasiunea pentru muzica de calitate, in cadrul JazzTM. Este o onoare pentru noi sa fim sustinatorii unor evenimente reper in Romania, care au ca element comun excelenta in cultura si sa punem la dispozitia invitatilor de renume autoturisme de ultima generatie.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

Intre 1 si 3 iulie, Timisoara a fost un punct de reper pentru pasionatii de muzica de calitate din intreaga lume. Cele trei zile de JazzTM au gazduit artisti renumiti in lumea jazz-ului international si, in premiera, debutul muzical al lui Jacob Collier, castigatorul premiul „Digital Initiative of the Year” de la Jazz FM, un artist de noua generatie, pe care The Guardian il plaseaza in topul artistilor contemporani de gen.

Printre numele sonore care au urcat pe scenele din centrul Timisoarei se numara  Take 6, numiti de catre Quincy Jones cel mai bun grup vocal din lume, Dhafer Youssef, artistul tunisian cunoscut pentru modul in care reuseste sa imbine armonios traditia sufita cu misticul si influentele de jazz cu lisirmul specific arabesc, Imany, al carei single „Don’t be so shy” a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube si a ajuns pe locul 1 in topul France Digital Songs, dar si tinerii trupei din Toronto, BadBadNotGood, impreuna cu jazzul lor proaspat si orginal.

Au delectat audienta si Dee Dee Bridgewater, castigatoarea a numeroase premii Grammy, artista al carei talent a uimit o lume intreaga, Yaron Herman, cunoscut pentru metoda sa matematica de a compune muzica si Trilok Gurtu Band, nominalizat la BBC World Music Awards si la EMMA.

Cu sprijinul Centrului Autorizat RMB Casa Auto Timisoara, Mercedes-Benz Clasa E, Masina Oficiala JazzTM 2016, a stat la dispozitia numelor sonore din lumea muzicii jazz pe toata durata festivalului. Acestia s-au putut bucura de o experienta completa si confortabila la bordul elegantului autoturism, beneficiind de o noua generatie de motoare, cele mai noi sisteme de siguranta, confort desavarsit si infotainment.

Alaturi de Clasa E, la festivalul de jazz a putut fi admirat si Mercedes-Benz Clasa V, un model care impresioneaza atat la exterior, cat si la interior, datorita materialelor de inalta calitate, a design-ului modernist si dimensiunilor generoase, care asigura o experienta de calatorie eleganta si deosebit de confortabila.

Prin inovatiile disponibile sub capota, confortul de la bord si eficienta pe sosea, modele Mercedes-Benz au asigurat suport permanent organizatorilor si artistilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related