Studiul national realizat de OMO Ultimate spune ca 6 din 10 parinti sunt ingrijorati de petele de pe hainele copiilor

Studiul national realizat de OMO Ultimate spune ca 6 din 10 parinti sunt ingrijorati de petele de pe hainele copiilor

OMO Ultimate stie cat de  importanta  este  dezvoltarea  creativitatii  pentru copilul tau. De aceea, iti este alaturi cu cea mai buna formula de pana acum, ca tu sa il poti lasa oricand la joaca pe cel mic, fara grija murdaririi hainelor.

Copiii cresc cel mai frumos atunci cand se bucura din plin de fiecare clipa de joaca. Orice pata de pe hainutele lor inseamna o noua experienta, o noua aventura in lumea jocurilor si a copilariei, din care el invata ceva nou. Iar de fiecare data cand il trimiti afara, la joaca, cu hainutele curate, il pregatesti pentru a cuceri lumea. Lasa-l pe cel mic sa isi exprime creativitatea, sa descopere bucuria jocului afara, sa construiasca experiente inedite, de care sa isi aduca aminte cu drag atunci cand va fi mare.

„Toate cercetarile legate de dezvoltarea creierului copiilor sustin importanta stimularii timpurii si echilibrate a tuturor simturilor. Formarea corecta a retelelor neuronale are loc atunci cand copilul este expus unui mediu bogat in culori, sunete, gusturi, mirosuri, miscare si atingere. Astfel, experientele senzorio-motorii timpurii constituie fundamentul inteligentei si creativitatii de mai tarziu. Creierul se dezvolta prin expunerea directa a copilului la activitati care sa ii permita sa exploreze, sa experimenteze si sa actioneze nemijlocit asupra mediului inconjurator, chiar cu riscul de a gresi, a strica sau a se murdari. Jucandu-se si utilizandu-si toate simturile, copilul intelege cum functioneaza lumea inconjuratoare si isi dezvolta abilitatile de a gasi solutii, de a rezolva probleme, de a crea.”, spune psihologul clinician si educational Monica Bolocan.

Conform studiului national1 realizat de OMO Ultimate, 6 din 10 mame (respectiv 4 din 10 tati) spun ca cei mici se murdaresc atunci cand se joaca in aer liber. Mai mult, si atunci cand se joaca in casa, copiii isi murdaresc hainele. Pentru copii, modalitatea ideala de a cunoaste lumea, de a experimenta si a-si exersa creativitatea este prin joaca, chiar daca uneori se mai si murdaresc. Solutia vine de la OMO Ultimate, detergentul ce tine pasul cu ritmul de joaca si cu petele de pe hainele celor mici.

6 parinti din 10 afirma ca prima reactie pe care o au atunci cand cei mici vin cu hainutele murdare de la joaca este sa se gandeasca la cum ar putea sa curete cat mai bine petele. In aceasta adevarata provocare, ei au nevoie de un partener de nadejde, care sa ii ajute sa iasa invingatori din lupta cu petele. OMO Ultimate ii sprijina pe parinti sa-i pregateasca pe cei mici pentru tot mai multe experiente creative la joaca, mereu cu hainutele curate.

1- Studiul national „Reactia parintilor fata de murdarirea hainelor copiilor”, comandat de OMO Ultimate, a fost realizat de iSence Solutions, in luna mai 2016, pe un esantion reprezentativ (parintii care au cel putin un copil sub 14 ani) de 258 de persoane de peste 18 ani. Marja de eroare de esantionare este de +/- 6.1% cu un interval de incredere de 95%.

 

OMO Ultimate – solutia ideala pentru curatarea eficienta a petelor

Produsele OMO Ultimate sunt create dupa o formula noua, iar fiecare ingredient ajuta la o curatare performanta a hainelor, la fiecare spalare. Imbogatit cu Rapid-Enzyme complex, OMO Ultimate inlatura petele dificile, uscate de mai bine de 48 de ore, inclusiv petele de ciocolata, de noroi sau de iarba, chiar si intr-un ciclu scurt de spalare.

Disponibil in 3 variante, pudra, capsule si lichid, detergentul OMO Ultimate este solutia ideala chiar si pentru petele de pe hainele albe. Acestea sunt cel mai dificil de indepartat, asa cum ne-au spus in cadrul studiului 7 parinti din 10.

 

Formula detergentului pudra OMO Ultimate este dezvoltata special pentru a se dizolva rapid si pentru a combate cat mai eficient petele de pe haine. In crearea acesteia, s-au facut teste extinse in laborator, pentru ca hainele sa nu sufere deteriorari, chiar si dupa mai multe cicluri de spalare.

 

Capsulele OMO Ultimate cu dubla actiune fac parte din ultima generatie de detergenti. Cele doua compartimente ale capsulei contin ingrediente care vizeaza mai multe tipuri de pete. Detergentul pudra din primul compartiment contine microparticule de indepartare a petelor. Acesti agenti activi de curatare reprezinta motorul de indepartare a murdariei.
Detergentul lichid concentrat din al doilea compartiment are in componenta un amestec de enzime care actioneaza specific asupra petelor proteice (carne, lapte, ou), asupra petelor grase (sos, ulei, sebum) si asupra petelor de la mancarea pentru bebelusi, orez, cacao. In plus, contine si agenti de curatare care ajuta la indepartarea petelor colorate precum cele de ceai, de fructe, de cafea. Mai mult, detergentul lichid din capsulele OMO Ultimate contine un inalbitor care ajuta la pastrarea stralucirii albului, dar si ingrediente care protejeaza impotriva petelor viitoare, astfel incat murdaria sa nu se lipeasca de tesatura. Ingredientele lucreaza impreuna pentru a oferi o curatare cat mai eficienta a hainelor, prin indepartarea celor mai dificile pete si pentru a reimprospata culorile.

 

Detergentul lichid OMO Ultimate este solutia ideala pentru hainele colorate si este eficient chiar si la temperaturi scazute. Acesta nu lasa urme de detergent pe haine, indeparteaza cu succes murdaria si protejeaza culorile.

 

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum din Romania, este prezenta in tara noastra din 1995. Fiindca a avut mereu grija ca marcile sale sa ofere consumatorilor beneficii relevante pentru ei – prin produsele inovatoare lansate, promotiile derulate si prin modul de comunicare – Unilever este lider pe majoritatea pietelor pe care activeaza.

Produsele Unilever sunt folosite de 2 miliarde de ori in fiecare zi, influentand vietile oamenilor din intreaga lume – fie prin faptul ca se simt bine pentru ca au parul stralucitor si un zambet sclipitor, isi mentin casa curata si mirosind a proaspat, fie pentru ca savureaza o cana de ceai, o mancare hranitoare sau o gustare sanatoasa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related