Epoca de gheata vine la Lidl

Epoca de gheata vine la Lidl

Una dintre cele mai iubite animatii revine pe marile ecrane si ii aduce pe Scrat, Sid, Manny si Diego in noul film Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti.

Lidl te asteapta cu o noua colectie pentru copii, cu produse inspirate de personajele din noul film din seria Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti. Vizioneaza animatia 3D in cinematografe si urmareste noua cursa dupa ghinda nazdravana, apoi surprinde-l pe cel mic cu o lenjerie de pat (79.99 lei/set) cu personajele lui preferate. Disponibila in 3 modele, fiecare reprezentand un alt personaj din noul film, aceasta este realizata din bumbac, pentru a-i asigura micutului un somn linistit si plin de confort.

 

Desenele cu eroii din Ploaie de meteoriti sunt acum si pe tricourile (14.99 lei) pentru fete si baieti intre 2–8 ani, pe leggings (14.99 lei) pentru fete intre 2-8 ani, dar si pe pantalonii scurti (21.99 lei) pentru baietii intre 2-8 ani. Cei mici vor putea purta si pijamale cu pantaloni scurti (24.99 lei), disponibile in 3 modele, pentru fete si baieti intre 2-8 ani.

 

Din 14 iulie, vei gasi la Lidl si primele patru editii din seria Epoca de gheata (13.99 lei/buc) pe DVD, care spun povestile lui Scrat si a faimoasei lui ghinde, dar si ale lui Sid, Manny si Diego. Totodata, personajele favorite ale copiilor ii pot insoti acum si la scoala. Setul de scris (8.99 lei/set), disponibil in 2 modele si blocnotes-urile A4 (6.99 lei/buc) cu 100 de foi, disponibile in 4 modele, vor putea fi gasite in magazinele Lidl incepand cu joia aceasta.

 

Creeaza-ti propriul album cu eroii din Epoca de gheata

In perioada 14 iulie – 21 august, la fiecare 50 lei cheltuiti in magazinele Lidl vei primi 4 abtibilduri cu cei mai indragiti eroi din filmul Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti. Creeaza-ti propriul album (9.99 lei) cu cele 144 de abtibilduri si colectioneaza toate personajele tale favorite.

 

Incepand cu 14 iulie, micutul tau va putea fi insotit de personajele preferate din seria de animatie Epoca de gheata cu colectia speciala de la Lidl, disponibila in toate magazinele din tara!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related