Trenul Beck’s va pleca astăzi din Gara de Nord, peronul 14 către Bonțida, la Electric Castle. Petrecerea în mișcare în Beck’s Electric Train - o călătorie pe ritmuri electronice

Trenul Beck’s va pleca astăzi din Gara de Nord, peronul 14 către Bonțida, la Electric Castle. Petrecerea în mișcare în Beck’s Electric Train - o călătorie pe ritmuri electronice

Electric Train, powered by Beck’s, pleaca astazi la 18.45 din Gara de Nord, catre Bontida, spre Electric Castle. Sute de tineri se vor distra pe ruta #525KmDeMuzica, alaturi de DJ cunoscuti. Conceptul petrecerii este Silent Disco, iar pe cele doua canele se vor auzi toata noaptea in casti ritmurile celor de la Golan, Electric Brother, Silent Strike&Dan Basu, The Model si Vast Solo (Duro Disco). Pe canalul doi al petrecerii va fi Partydul Kiss Fm, adica Olix si Dan Fintescu, care au pregatit cel mai lung mix facut vreodata pe ritmuri de chill, funky soul& jazz.

In cele cinci vagoane speciale de tren, vor exista mai multe spatii destinate acestei petreceri neconventionale! Party Zone - vagonul transformat in Club unde DJ-ii vor performa LIVE, Fun Zone- vagonul restaurant destinat consumului de Food&Beverages - in care se vor derula concursuri cu peste 100 de premii speciale Beck’s si  trei vagoane Relax Zone - unde toti participantii vor putea asculta, pe doua canale audio la castile wireless, muzica mixata in vagonul Club. Mai mult, calatorii din trenul Beck’s vor avea acces la internet wireless special montat pentru acest eveniment. Toata actiunea va putea fi urmarita pe pagina de Facebook Becks Romania.

 

“Becks va fi pe tren alaturi de castigatorii experientei Electric Train& Electric Castle. Suntem bucurosi sa putem oferi prietenilor nostri o calatorie cu muzica de calitate si o atmosfera speciala inainte de festival”, a declarat Virginia Radu, Junior Brand Manager Premium Brands Bergenbier S.A.

Toata nebunia creata in jurul conceptului si a hashtag-ului #525KmDeMuzica a inceput in urma cu o luna, cand zeci de tineri au fost vazuti dansand pe strazi si in mijloacele de transport in comun, promovand un party de #525KmDeMuzica.

Pe 17 iunie, tinerii au ajuns in Gara de Nord si, in acel moment, din toate colturile garii au aparut viole, viori, tobe si chitari electrice care au rasunat, oprind miile de calatori si trecatori. Gara de Nord s-a transformat in scena unei Simfonii Electronice dirijata de Electric Brother.

Astfel, comunitatea #525KmDeMuzica a comunicat, intr-un mod neconventional, ca berea Beck’s pregateste o noua experienta: un tren muzical care pleaca azi, 13 iulie, cu destinatia Electric Castle.

Evenimentul se adreseaza tinerilor care au implinit varsta de 18 ani. Alege sa consumi Beck’s cu moderatie!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related