KFC include in meniu un nou brand de cafea - Seattle’s Best Coffee

KFC include in meniu un nou brand de cafea - Seattle’s Best Coffee

KFC aduce in meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee – o cafea mediu prajita, cu un gust unic si intens, datorat calitatii superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica. Noul sortiment de cafea este disponibil in opt variante, de la espresso, americano si white americano, la specialitati precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte si vanilla latte.

Seattle’s Best Coffee este disponibila in diferite tari din Europa - Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Finlanda, Norvegia si Danemarca, fiind acum prezenta si in Romania, in toate restaurantele KFC din tara. Seattle’s Best Coffee este un brand cu o istorie de peste 40 de ani, fiind recunoscut pentru calitatea superioara, gustul intens si accesibilitatea pe care o ofera clientilor. De asemenea, Seattle’s Best Coffee este certificata Fairtrade.

 „Pentru iubitorii de cafea, fiecare mic succes al zilei merita sa fie sarbatorit cu o cafea buna. De aceea am inclus in meniurile noastre unul dintre cele mai bune sortimente de cafea - Seattle’s Best Coffee, pentru a oferi clientilor nostri o optiune de calitate, la un pret accesibil”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

„Consumatorii isi doresc produse care ofera un raport bun calitate-pret, motiv pentru care suntem siguri ca parteneriatul cu Seattle’s Best Coffee va fi unul de succes. Prin intermediul acestui parteneriat punem la dispozitia clientilor nostri o cafea de calitate premium, cu un gust intens”, a adaugat Monica.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related