Mercedes-Benz, alaturi de cei mai buni jucatori de tenis din lume, la Cupa Davis si WTA BRD Bucharest Open

Mercedes-Benz, alaturi de cei mai buni jucatori de tenis din lume, la Cupa Davis si WTA BRD Bucharest Open
  • Mercedes-Benz Romania a fost alaturi de tenisul romanesc, in cadrul celor doua competitii desfasurate saptamana trecuta: WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis Romania – Spania.
  • In calitate de Masina Oficiala a Federatiei Romane de Tenis, cu sprijinul Tiriac Auto, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz au stat la dispozitia sportivilor si oficialitatilor, pe toata durata celor doua evenimente.
  • Simona Halep este noua campioana WTA BRD Bucharest Open, iar in meciurile de Cupa Davis, Spania s-a impus in fata Romaniei cu scorul 4-1 la general.

Mercedes-Benz Romania a fost partenerul Federatiei Romane de Tenis pentru al treilea an consecutiv sustinand sportul alb, in calitate de Masina Oficiala. Cu sprijinul Tiriac Auto, pe toata durata celor doua evenimente de saptamana trecuta, Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis Romania – Spania, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz au stat la dispozitia sportivilor si oficialitatilor.

 

"Mercedes-Benz este un brand cu un aport semnificativ in industria tenisului mondial, incurajand performanta si eleganta acestui sport. Ne bucuram ca am fost alaturi de o parte dintre cei mai buni sportivi si ca acestia au apreciat calitatea, confortul si siguranta oferite de autoturismele Mercedes-Benz, precum a mentionat si finalista competitiei WTA BRD Bucharest Open - Anastasija Sevastova.", a declarat Philipp Hagenburger (CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars).

 

In calitate de parteneri ai evenimentelor, Mercedes-Benz Romania si Tiriac Auto au asigurat transportul jucatorilor si al oficialilor si au pus la dispozitia organizatorilor Noua Clasa E, intruchiparea stilului ultra modern si a caracterului sportiv rafinat, ce nu au egal in segmentul business premium.

Alaturi de Mercedes-Benz Clasa E, transportul a fost asigurat si de modelele Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell, Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa C-Coupe si Mercedes-Benz CLA.

Flota a fost completata de autovehiculul comercial Mercedes-Benz Vito, partener de incredere al Federatiei Romane de Tenis inca din 2014, cand Mercedes-Benz a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, acordand cate un Vito, timp de trei ani, fiecarei organizatii.

In fiecare zi a turneului WTA, la standul Tiriac Auto, publicul a putut admira autoturismele Mercedes-Benz expuse - Noua Clasa E, Clasa C-Coupe si spatioasa Clasa V, avand si posibilitatea de a se inscrie la sesiuni de test-drive.

Sustinerea competitiilor WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis face parte din strategia ampla a Mercedes-Benz Romania de a sustine sportul alb in Romania si performanta in acest domeniu.

Colaborarea cu Federatia Romana de Tenis a inceput in anul 2011, odata cu sustinerea intalnirii de Cupa Davis Romania – Republica Ceha, a continuat in 2012 cu turneul feminin BCR Open Romania si s-a consolidat in 2014 prin parteneriatul incheiat pe durata a trei ani.

 

Simona Halep, noua campioana a Romaniei

Simona Halep a castigat, pentru a doua oara, titlul de campioana la simplu respectandu-si astfel statutul de cap de serie nr. 1 la WTA BRD Bucharest Open 2016. Simona s-a impus cu 6-0, 6-0 in fata letonei Anastasija Sevastova, intr-un meci care a durat doar 47 de minute.

 

Jessica Moore (AUS) si Varatchaya Wongteanchai(THA) au castigat titlul la dublu, dupa ce au invins in finala pe Alexandra Cadantu si poloneza Katarzyna Piter cu 6-3, 7-6(5).

In cadrul meciurilor de Cupa Davis de la Cluj-Napoca, Romania a pierdut in fata Spaniei, cu scor general 1-4. La finalul primei zile, Romania a fost condusa cu 2-0, cand Adrian Ungur a fost invins de Roberto Bautista Agut (nr. 15 mondial), iar Marius Copil a cedat in fata lui Feliciano Lopez.

A doua zi, Horia Tecau si Florin Mergea au castigat in decisiv, impotriva perechii Feliciano Lopez/Marc Lopez. In ultima zi, Romania a avut doua infrangeri, Copil a fost accidentat, locul sau fiind luat de Mergea in meciul contra lui Roberto Bautista Agut, iar Ungur a pierdut in fata lui Pablo Carreno Busta.

Federatia Romana de Tenis, alaturi de Mercedes-Benz Romania si Tiriac Auto, continua sprijinul acordat viitorilor campioni de tenis ai Romaniei prin organizarea evenimentului special Kids` Day.

 

Duminica, 10 iulie, pe terenurile Arenelor BNR, peste 200 de micuti pasionati de sportul alb au fost fata in fata cu Simona Halep si Monica Niculescu. Timp de cateva ore, copiii au facut schimb de mingi si au primit autografe de la jucatoare, iar la finalul evenimentului au plecat cu o amintire de la aceasta intalnire speciala, un magnet foto oferit de Mercedes-Benz si Tiriac Auto.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related