EuroGsm a incarcat cu energie aproximativ 4000 de participanti la Electric Castle

EuroGsm a incarcat cu energie aproximativ 4000 de participanti la Electric Castle
  • EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din Romania, a fost pentru al patrulea an consecutiv partener al festivalului Electric Castle. 
  • Trei locatii EuroGsm si patru standuri cu o capacitate totala de 594 de prize au asigurat neintreruperea convorbirilor pentru participantii la festival si i-au ajutat pe acestia sa surprinda fiecare moment de distractie in poze si clipuri video.
  • Aproximativ 4000 de persoane au apelat la serviciul de incarcare oferit de EuroGsm pe timpul celor patru zile de Electric Castle.

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din Romania, a sustinut pentru al patrulea an consecutiv unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din tara, Electric Castle. EuroGsm a amplasat in spatiul amenajat de organizatorii festivalului patru standuri cu o capacitate totala de 594 prize prin intermediul carora participantii Electric Castle si-au putut incarca gratuit telefoanele - peste 3500 si bateriile externe – aproximativ 250. Daca la prima editie EuroGsm a amenajat un singur stand, compania s-a adaptat treptat cerintelor publicului, de la un an la altul, si a crescut numarul standurilor, precum si al punctelor de incarcare.

 

Deschise non-stop pe perioada festivalului, standurile EuroGsm au oferit servicii de incarcare device-uri pentru aproximativ 4000 de participanti dornici sa isi poata continua convorbirile telefonice cu prietenii sau cu cei apropiati, dar si sa surprinda fiecare moment de distractie de la Electric Castle in poze si clipuri video.

Pe langa punctele de incarcare, EuroGsm a comercializat si acumulatori externi Setty de 4000 mAh personalizati cu Electric Castle. Aceste gadget-uri au fost disponibile pe platforma EuroGsm, la pret special, inca dinainte de inceperea evenimentului. Cei care si-au cumparat un astfel de acumulator inainte de festival sau in timpul acestuia, au putut veni cu el descarcat la unul dintre standurile EuroGsm, primind la schimb unul incarcat, pe loc.

 

"Ne-am bucurat sa fim si anul acesta alaturi de unul dintre cele mai vii si iubite festivaluri de muzica din Romania. Electric Castle continua traditia inceputa in 2013 si aduce nume sonore pe scena amplasata langa Castelul Banffy, entuziasmand cu fiecare an un public din ce in ce mai numeros. Pentru editia din 2016 ne-am dorit sa fim din nou alaturi de organizatori si participanti cu serviciul de incarcare si sa ne asiguram ca putem imbunatati in mod real experienta avuta la Electric Castle. Standurile noastre au oferit posibilitatea incarcarii gratuite a telefoanelor si a bateriilor externe si am incercat sa acoperim o gama cat mai larga de modele de mufe – pentru toate tipurile de iPhone, microUSB, USB tip C si chiar si clasicele mufe pentru telefoanele Nokia.”, a declarat Alina Spanu (Marketing Manager EuroGsm).

 

EuroGsm, partener al evenimentelor culturale de anvergura din 2016

Pe langa sustinerea festivalului Electric Castle pentru al patrulea an la rand, in 2016, EuroGsm a fost si partener al Festivalului International de Film Transilvania, unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania si Europa de Est.

In acord cu obiectivele de comunicare pe termen mediu si lung, EuroGsm isi propune sa sustina festivalurile locale si evenimentele care au ca obiectiv promovarea artelor spectacolului – fie ca este vorba de muzica, teatru sau film.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related