Designul romanesc de produs este expus de Dizainar, timp de 2 zile, pe plaja din Mamaia

Designul romanesc de produs este expus de Dizainar, timp de 2 zile, pe plaja din Mamaia

In weekendul 6-7 august, la invitatia Casa di Peroni, Dizainar - magazinul exclusiv de design de produs romanesc - va da intalnire pe cea mai frumoasa plaja din Romania. Timp de doua zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Targului de design de produs si a petrecerii Dizainar ce se va desfasura vineri, 5 august, incepand cu ora 19.00. Targul va fi deschis iubitorilor de eleganta, frumos si simplitate, sambata si duminica, 6 si 7 august, in intervalul 12:00 - 21:00. Intrarea este libera.

Consecvent in pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design si a amenajarilor interioare, Dizainar a selectat, pentru targul din Casa di Peroni, atat design de produs consacrat, dar si accesorii, design grafic si obiecte de design “new entry” ale verii 2016.

Portofoliul complet al magazinului Dizainar cuprinde peste 600 de creatii ale designerilor romani, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafica si pana la accesorii personale, decoratiuni, jucarii sau obiecte de sticla si ceramica.

Obiectele prezentate de Dizainar, in weekendul 6-7 august, la targul de design din Casa di Peroni sunt semnate de:

  • Accesorii: Atelier S, Byzanz Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Madalina Andronic
  • Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereti, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghildus, Ubikubi
  • Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica

Primul targ de design de produs romanesc de la malul Marii Negre, va asteapta in perioada 6-7 august, pe plaja-restaurant Cafe del Mar Mamaia, in intervalul 12:00 - 21:00, intr-o oaza ferita de griji si stres, numai buna de intalnire si de rehidratare, @Casa di Peroni.

 

Parteneri media Dizainar: A List Magazine, Arhitext, Artivist, Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana, Revista Caminul, Colorhood, Eco&deco, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Igloo media, IQads, Kudika.ro, Modernism Punct Ro, Revista Mobila, Orasul Meu, Asociatia ORICUM, Radar de Media, SMARK, The Institute, Revista Zeppelin.

Dizainar este platforma de design romanesc ce reuneste sub aceeasi umbrela ce este mai bun din potentialul Romaniei in materie de design de produs. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related