Simona Panait, noul Marketing Manager Samsung Electronics in Europa de Sud Est

Simona Panait, noul Marketing Manager Samsung Electronics in Europa de Sud Est

Samsung Electronics Romania o anunta pe Simona Panait in functia de Marketing Manager pe regiunea Europa de Sud Est. Din noua pozitie, Simona Panait va coordona strategia de marketing si comunicare din Europa de Sud Est, incluzand Romania, Ungaria si Bulgaria, fiind responsabila de lansarile de flaghsip-uri pe pietele din regiune, precum si de campaniile de brand.

Simona Panait are o experienta de peste 16 ani in marketing, ocupand anterior functia de Operations Marketing Manager pentru Romania si Moldova in cadrul Coca-Cola Company precum si pozitia de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International, un joint venture intre Coca-Cola Company si illy Caffe. In trecut ea a a coordonat echipa de marketing si management de categorie in cadrul Coca-Cola HBC Romania din pozitia de National Marketing Manager.

 

"Samsung este unul dintre cele mai puternice si dinamice branduri la nivel global si ma bucur sa ma alatur unei echipe de marketing solide, care detine o importanta majora in strategia de performanta a business-ului din regiune. Este o echipa formata din unii dintre cei mai buni profesionisti de marketing si comunicare si sunt increzatoare ca, impreuna, vom dezvolta campanii inovatoare, care vor genera rezultate pe masura", a declarat Simona Panait.

 

Noul manager de marketing si-a inceput cariera in anul 2000 in Coca-Cola HBC Romania si a ocupat, de-a lungul timpului, diferite roluri in departamentele de marketing si comercial precum: Regional Trade Marketing Coordinator, Trade Coordinator Key Accounts, Promo & Launches Coordinator, Trade Marketing Manager East Zone, Consumer Activation Manager respectiv National Marketing Manager, obtinand rezultate excelente in arii precum planificarea strategica, management de portofoliu, dezvoltarea strategiei de trade marketing, optimizarea de procese precum si dezvoltarea echipei de marketing.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related