Eliza Doolittle si Henry Higgins urca din nou pe scena Grand Cinema & More

Eliza Doolittle si Henry Higgins urca din nou pe scena Grand Cinema & More

Musicalul „My Fair Lady” revine pe scena cinematografului, iar biletele au fost deja puse in vanzare

„My Fair Lady”, spectacolul-eveniment in montarea regizorului Razvan Ioan Dinca, s-a bucurat de un succes rasunator, confirmat de catre cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului in cele 4 zile de reprezentatii.

Reactiile incurajatoare ale publicului si bucuria unui proiect reusit au inspirat noi serii de reprezentatii in lunile octombrie si decembrie, in sala Epika din Grand Cinema & More. 

 

Regizorul Razvan Ioan Dinca a creat o noua si stralucitoare versiune a musicalului „My Fair Lady” ce va putea fi urmarita in acelasi format pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie, pastrandu-i pe Irina Ioana Baiant, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour si Catalin Neamtu in rolurile principale.

Pentru elaborarea acestei productii de amploare, echipa de productie colaboreaza cu o echipa internationala de creatie, alcatuita din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru castigarea Drama Desk Sam Norkin Award in 2013 si contributia sa in spectacole precum ”Maestrul si Margareta” si ”Alice vs Wonderland”, si designerul de costume Oana Botez, castigatoare a Barrymore Awards pentru Excelenta in Teatru si Drammy Award.

Traducerea si adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas, iar coregrafia ii apartine Violetei Dinca. Acestora li s-a alaturat Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din Romania.

Pentru prima serie de reprezentatii, biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile pe grandentertainment.ro, in reteaua bilet.ro si la casele de bilete ale cinematografului din Baneasa Shopping City.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related