Conferinta Best Marketing vine la Cluj

Conferinta Best Marketing vine la Cluj

Conferinta Best Marketing, organizata de echipa revistei Biz vine in aceasta toamna la Cluj. Evenimentul prezinta noile tendinte in marketing si analizeaza noua paradigma la care profesionistii in comunicare trebuie sa se adapteze ca sa faca fata cerintelor ce vin din partea noului consumator.

Best Marketing va avea loc pe 20 Septembrie la Hotel City Plaza, Cluj.

Printre invitatii la eveniment se numara specialisti din marketing, publicitate si comunicare, top advertising spenders si manageri de top, intr-o discutie despre provocarile si oportunitatile actuale in comunicare. Dintre speakeri ii amintim pe Sorin Psatta, Integrated Communication Director, BBDO Group Romania; Lorand Balint, Director Marketing, Federatia Romana de Handbal; Mugur Patrascu, Founder, Screen Native; Monica Jitariuc, Co-Managing Director MSLGROUP The Practice, Sergiu Mircea, Marketing Director, Banca Transilvania, si Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Best Marketing Cluj.

In cadrul editiei Best Marketing 2016, organizata la Bucuresti, Revista Biz a lansat si Anuarul Directorilor de Marketing, un proiect unic in Romania. Aflat la cea de-a treia editie, anuarul care ii reuneste pe cei mai importanti directori de marketing din Romania, a devenit un instrument esential pentru companii, dar si pentru agentiile de comunicare si pentru jurnalisti. Participantii la conferinta din Cluj pot achzitiona anuarul la pretul special de 69 ron, TVA inclus.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related