Din statiile OMV, direct pe pista circuitului de la Nürburgring, prin intermediul cardului Mastercard

Din statiile OMV, direct pe pista circuitului de la Nürburgring, prin intermediul cardului Mastercard
  • Mastercard si OMV anunta, in premiera in Romania, lansarea unei campanii de incurajare a platilor cu cardul in statiile de distributie carburanti.
  • Trei clienti OMV, posesori de carduri Mastercard sau Maestro, vor avea ocazia de a conduce pe circuitul de la Nurburgring alaturi de pilotul de raliu Bogdan Marisca, iar alti 45 se vor bucura de premii speciale, zilnic.
  • Campania desfasurata ofera premii in valoare de peste 152.000 lei.

Cu Mastercard si OMV, tranzactiile cu cardul prind viteza si ofera celor care alimenteaza in statiile de distributie carburanti in perioada 25 august - 9 octombrie 2016 posibilitatea de a castiga trei experiente alaturi de celebrul pilot Bogdan Marisca, pe pista de Grand Prix de la Nurburgring sau 500 de Euro, zilnic. Astfel, noua campanie promotionala are ca scop incurajarea platilor electronice in randul romanilor, oferind celor care platesc cu cardul contactless sanse duble de castig.

 

"Alaturi de partenerul nostru, OMV, ne bucuram sa putem oferi romanilor un motiv in plus pentru a utiliza cardul. Gestul simplu si normal de a plati cu cardul Mastercard sau Maestro in cadrul statiilor OMV, este acum rasplatit prin participarea in cadrul unei tombole unice, care va acorda castigatorilor experinta unui circuit de mare viteza, precum si zeci de premii zilnice", a declarat Diana Tanase (Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard).

 

Fiecare tranzactie de plata efectuata cu cardul Mastercard sau Maestro in cadrul retelei nationale OMV va fi inscrisa automat si gratuit in campanie. In plus, tranzactiile cu carduri Mastercard sau Maestro realizate in mod contactless vor intra cu sanse duble de castig in tragerea la sorti a castigatorilor, extragere ce va avea loc pe data de 13 octombrie 2016.

 

"Ne bucuram sa fim alaturi de Mastercard in aceasta campanie si sa oferim surprize placute clientilor care folosesc carburantii nostri de performanta. In statiile OMV, dorim sa raspundem nevoilor clientului modern, oferindu-i atat carburanti performanti, cat si produse si servicii la standarde inalte de calitate ce pot fi platite simplu, sigur si rapid, prin intermediul cardului", a declarat Adrian Nicolaescu (Retail Manager OMV Petrom).

 

Campania este organizata si se va desfasura in toate Statiile de distributie carburanti OMV de pe teritoriul Romaniei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related