Brutariile Paul se extind cu o noua locatie, in cadrul ParkLake din Bucuresti

Brutariile Paul se extind cu o noua locatie, in cadrul ParkLake din Bucuresti

Lantul frantuzesc de brutarii Paul continua extinderea retelei din Romania, inaugurand cea de-a 16 unitate situata in Bucuresti, in cadrul noului mall ParkLake. Brutaria are o suprafata de 244 mp, fiind amplasata la parterul mall-ului, beneficiind si de o terasa exterioara.

Pentru amenajarea noii unitati Paul in stilul caracteristic brandului a fost necesara o investitie de 450.000 de euro, aceasta fiind dotata cu cele mai noi utilaje pentru prepararea produselor.

 

"Deschiderea noului mall din zona Titan a fost o buna oportunitate pentru extinderea retelei Paul, oferind atat spatiul de care aveam nevoie pentru o astfel de locatie, cat si alte beneficii necesare unei noi deschideri. Dezvoltarea lantului de brutarii este un focus pentru noi, atat in Capitala, cat si la nivel national, unde am deschis anul acesta alte doua unitati. Ne bucuram astfel sa fim mai aproape de clientii nostri, carora putem sa le oferim o gama diversificata de produse preparate dupa retete traditionale frantuzesti", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

 

Odata cu deschiderea brutariei Paul din ParkLake, au fost create 30 de locuri de munca. In meniul noii unitati, clientii gasesc atat produse de viennoiserie, cat si oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii plus o gama diversificata de paini.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related