Rețeaua McDonald’s din România se extinde odată cu deschiderea celui de-al 68-lea restaurant din țară

Rețeaua McDonald’s din România se extinde odată cu deschiderea celui de-al 68-lea restaurant din țară

Odată cu deschiderea ParkLake Plaza, din 1 septembrie, rețeaua McDonald’s din România ajunge la 68 de restaurante. Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include și cafeneaua McCafé dar și o nouă platformă de operare.

În urma unei investiții de 2.5 mil lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 118 m2 și creează 60 de noi locuri de muncă. McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare majoră în ceea ce privește modul de organizare a bucătariei dar și experiența clienților în restaurant.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România a declarat:

“Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanț de restaurante din România dar și cel mai apreciat. Recordul de clienți din luna iulie – 6.5 milioane– ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane și că ambițiile noastre de creștere sunt realizabile.

De aceea, accelerăm planurile de extindere și modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcție.”

Restaurantul din ParkLake Plaza va oferi o experiență unică clienților prin digitalizarea interacțiunii clienților în restaurant. În plus, clienții se pot bucura și de prima cafenea McCafé deschisă într-un mall din România.

Clienții care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura și de oferte speciale. Între 1-4 septembrie, la fiecare sandviș Big Mac sau McChicken cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei. De asemenea, clienții care comandă orice produs în noua cafenea McCafé din incinta ParkLake până pe 29 septembrie primesc o cafea din partea casei.

Cel de-al 68-lea restaurant McDonald’s, situat în incinta ParkLake Plaza (Str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, București) este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related