Samsung lanseaza trei noi colectii de electrocasnice pentru bucatarie

Samsung lanseaza trei noi colectii de electrocasnice pentru bucatarie

Colectiile „Contemporary Line”, „Black Line” si „Chef Collection” imbina functionalitatea si design-ul atractiv

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat trei noi colectii de electrocasnice, Contemporary Line, Black Line si Chef Collection, toate dezvoltate pentru a satisface preferintele utilizatorilor europeni. Toate modelele integreaza functionalitatea si designul, pentru un aspect elegant in bucatarie.

Colectia Contemporary Line este cea mai noua gama de electrocasnice Samsung. Aceasta integreaza cea mai noua tehnologie Samsung si este de asteptat ca frigiderul incorporat sa fie cel putin la fel de bine primit precum modele individuale, care domina acum piata frigiderelor din Europa.

Noul frigider incorporat din colectia Contemporary Line dispune de compartimente interioare flexibile, dar si de tehnologii inovatoare, precum No Frost, Twin Cooling Plus™ si Cool Select Zone Plus. Functia No Frost elimina depunerile de gheata, una din cel mai des intalnite probleme la frigiderele traditionale, care poate afecta gustul alimentelor, poate sustine dezvoltarea bacteriilor si poate afecta performanta frigiderelor.

Functia Cool Select Zone Plus le permite utilizatorilor sa seteze temperatura de congelare intre -23°C si 2°C pentru a mentine alimentele proaspete mai mult timp. Frigiderul din colectia Contemporary Line poate fi controlat wireless, prin intermediul unui dongle, care le permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa controleze setarile de la distanta.

 

Colectia Black Line este lansata in Europa, urmand ca frigiderul din colectie sa fie lansat in anul urmator. Decizia curajoasa de a utiliza o culoare neconventionala pentru exteriorul produsului reflecta o schimbare de tendinte, asociind bucataria cu un spatiu dedicat petrecerii timpului, mai mult decat un loc pentru gatit si luat masa.

Finisajul negru, semi mat, absoarbe lumina din jur si ofera un aspect modern si atemporal. Colectia „Black Line” include un frigider, cuptor, cuptorul compact, plita cu inductie, hota si masina de spalat vase.

 

Chef Collection este gama premium care include frigiderul Kitchen FitTM, cuptorul incorporat, cuptorul compact, sertarul pentru incalzire, plita cu inductie, hota si masina de spalat vase. Toate aceste produse au fost inspirate de bucatari-sefi decorati cu stele Michelin, membri Samsung Club des Chefs.

Designul elegant si tehnologia inovatoare imbunatatesc experienta de gatit si experienta din timpul mesei. Frigiderul dispune de tehnologia Twin or triple Cooling, care raceste frigiderul si congelatorul separat, cu doua, respectiv trei evaporatoare diferite, astfel incat fiecare compartiment mentine temperatura si umiditatea optime.

 

"Am observat un mare potential pentru satisfacerea cerintelor clientilor din Europa, motiv pentru care am investit mult in dezvoltarea acestor colectii inovatoare", a declarat Suh Byung-Sam (Head of Samsung Digital Appliances).
"Vom continua sa ne adresam pietelor din Europa cu tehnologii imbatabile, care corespund nevoilor consumatorilor."

Standul Samsung poate fi vizitat la CityCube Berlin, in perioada 2 – 7 septembrie, la IFA 2016.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related