„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More

„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More

Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica și dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway, la noi serii de reprezentații ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”. În perioada octombrie și decembrie a acestui an, povestea Elizei și a profesorului Higgins revine pe scena sălii Epika, în cea mai mare producție privată a unui musical, un spectacol de anvergura celor de pe Broadway.

Musicalul „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, a avut premiera pe scena Grand Cinema & More, în luna mai, într-un decor construit și optimizat pentru a susține grandoarea unui spectacol desăvârșit prin efortul a peste 200 de profesioniști on-stage și backstage. Peste 2.000 de spectatori au urmărit, în cele 4 zile de reprezentații, o adevărată demonstrație de joc actoricesc, coregrafie și interpretări muzicale de excepție, aparținând unei echipe formate din peste 70 de artiști și 27 de muzicieni.

Pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie și, mai apoi, în cadrul celei de a treia serii de reprezentații din luna decembrie, musicalul „My Fair Lady” poate fi urmărit în aceeași punere în scenă spectaculoasă, elaborată de o echipă internațională de creație. Din aceasta fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013, dar și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award.

Pentru construirea unui spectacol complet, aceștia vor lucra alături de dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dincă și unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România, Daniel Klinger. Pentru cele două noi stagiuni, distribuția îi păstrează pe Irina Ioana Baianț, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ionuț Burlan şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

„My Fair Lady este un proiect de suflet. Pentru noi, să-l vedem revenind pe scena cinematografului este o confirmare a profesionalismului echipei alături de care am lucrat și a tăriei cu care am crezut că un musical este ceea ce lipsește din oferta evenimentelor din București și nu numai”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

“Nimic nu e mai important pentru regizor decât satisfacția publicului. Precum și sentimentul că o echipă artistică și de producție întruchipează ceea ce tu ai conceput înainte. Sunt foarte bucuros să asist la reacția publicului, care la primele reprezentații a fost emoționantă.

Stau în sală și mă bucur împreună cu spectatorii că acest spectacol se întâmplă, în această inedită formă, într-un astfel de spațiu, cu o asemenea minunată echipă artistică. A meritat munca și  merită în continuare ca genul muzicalului să fie descoperit mai adânc în lumea spectacolului din România. Excepțională realizarea și inițiativa Grand Cinema & More. Va urma“, a declarat regizorul Răzvan Ioan Dincă.

Producția „My Fair Lady” încununează stagiunea de evenimente alternative a Grand Cinema & More. Mai mult, din dorința de a transforma cinematograful în punctul de reuniune a artei sub toate formele sale, Grand Cinema & More s-a asociat cu evenimente culturale de renume internațional precum Festivalul George Enescu, stagiunile Teatrului Bolshoi, Moscova, și The Metropolitan Opera, New York. 

Pentru reprezentațiile My Fair Lady din luna octombrie biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile online, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related