Din cinematograf, direct la Moscova! Cumpără bilete la transmisiunile exclusive ale Teatrului Bolshoi și poți câștiga o experiență culturală completă

Din cinematograf, direct la Moscova! Cumpără bilete la transmisiunile exclusive ale Teatrului Bolshoi și poți câștiga o experiență culturală completă

Grand Cinema & More pregătește iubitorilor de balet o surpriză unică - doi dintre spectatorii reprezentațiilor Teatrului Bolshoi vor fi răsplătiți cu bilete la grandiosul spectacol „O seară contemporană” din 19 martie 2017, ce va avea loc pe scena celebrului Teatru Bolshoi din Moscova.

Toți cei care vor achiziționa bilete la oricare dintre spectacolele de balet din stagiunea Bolshoi 2016 – 2017, în perioada campaniei 15 septembrie – 12 decembrie 2016, vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, o călătorie pentru două persoane la Moscova, în perioada 18 - 20 martie 2017, la spectacolul de excepție „O seară contemporană” și un voucher în baza căruia vor beneficia de cazare pentru două nopți, precum și două bilete de avion București – Moscova și retur. Câștigătorul va fi anunțat pe 18 decembrie, în cadrul spectacolului „Spărgătorul de nuci”.

Pentru fiecare bilet achiziționat, participanţii vor primi câte un talon de înscriere prin care pot participa la promoție. Spectacolele care fac parte din campanie sunt: Epoca de Aur – 16 octombrie, Fluxul Luminos – 6 noiembrie, Spărgătorul de Nuci – 18 decembrie , Frumoasa din Pădurea Adormită – 22 ianuarie, Lacul Lebedelor – 5 februarie, O seară contemporană – 19 martie și Un Erou al Timpului Nostru – 9 aprilie.

Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Bolshoi cuprinde o serie completă de spectacole clasice, reprezentații emblematice și seri dedicate coregrafiei moderne.

 „Obiectivul nostru ca susținători și producători de conținut alternativ pentru cinematograf este de a face arta, sub toate formele sale, mai accesibilă pentru consumatori. Astfel, cu ajutorul elementelor de design și a echipamentului performant am reușit, de-a lungul timpului, să transformăm sălile noastre în scene de teatru, dans și săli de concert, pentru o experiență cât mai aproape de cea autentică.

Ne bucurăm că acum, printr-o promoție care tinde să devină tradiție, transmisiunile din cinematograf sunt preambulul unui spectacol savurat la el acasă”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.   

Transmisiunile exclusive ale spectacolelor de la Teatru Bolshoi fac parte din seria de evenimente culturale 2016-2017 ale Grand Cinema & More. Stagiunea culturală oferă publicului reprezentații de teatru și teatru pentru copii, precum și transmisiuni de operă, balet sau evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related