Premii de peste 30.000 de dolari pentru startup-urile care participă la How to Web Startup Spotlight

Premii de peste 30.000 de dolari pentru startup-urile care participă la How to Web Startup Spotlight

How to Web Startup Spotlight, programul de dezvoltare a afacerilor în tehnologie, oferă premii în valoare de peste 30.000 de dolari pentru cele 50 de startup-uri care își vor prezenta produsele pe scena principală. IXIA România va premia cel mai bun startup și va oferi și premiul pentru inovație - IXIA Innovation Award, Bitdefender va premia cel mai bun startup în domeniul securității cibernetice, iar Cyberghost startup-ul cu cea mai bună poveste.

Pe lângă premiile în bani, startup-urile vor beneficia de întâlniri unu la unu cu potențiali parteneri, sesiuni de pregătire a prezentării și sfaturi practice despre finanțarea afacerilor. Înscrierile pentru How to Web Startup Spotlight sunt deschise până pe 25 Septembrie pe site-ul conferinței.

How to Web Startup Spotlight este un program de dezvoltare a afacerilor care se adresează startup-urilor în tehnologie din toată Europa. Acesta va începe pe 31 octombrie la TechHub Bucharest și va continua pe 1 & 2 noiembrie la How to Web Conference, la Teatrul Național din București.

Startup-urile care vor fi selectate în program vor concura pentru premiile de 5.600$ pentru cel mai bun startup pe cybersecurity, 5.600$ pentru cea mai bună poveste a unui startup, 5.000$ IXIA Innovation Award și marele premiu de 15.000$ pentru cel mai bun startup.

“Noi, la IXIA, am promovat dintotdeauna spiritul antreprenorial și inovația ca un mod de lucru, atât în interiorul companiei, cât și în toate proiectele din mediul de business și cel academic în care suntem implicați.

Tocmai de aceea, susținem de cinci ediții competiția Startup Spotlight și credem în potențialul startup-urilor de a inova, de a dezvolta produse viabile economic și de calitate și de a produce cu adevărat o schimbare în viața utilizatorilor.”, a menționat Teodor Ceaușu, Country Manager Ixia România.

14 fonduri de investiții vor fi prezente la How to Web Startup Spotlight

Startup-urile care vor fi selectate în program vor avea ocazia de a-și prezenta produsele în fața a 14 fonduri de investiții din toată lumea. Printre investitorii care vor fi prezenți la eveniment se numără Vitaly Golomb (HP Tech Ventures), Hussein Kanji (Hoxton Ventures), Ondrej Bartos (Credo Ventures), Alan Clayton (SOS Ventures), Sabine vander Linden (Startup Bootcamp), Rune Theill (Rockstart), Rumen Iliev (Launch Hub), Lloyd Waldo (StartupYard), Martyn Davies (Ignite100), Radu Georgescu (GECAD), Marius Ghenea (3TS Capital), Jon Bradford (Next), sau Cosmin Ochișor (Hub:raum). Lista completă a investitorilor implicați în program este disponibilă online.

Peste 80 de mentori din toată Europa

How to Web Startup Spotlight este un program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie care pune la dispoziția startup-urilor sesiuni dedicate de mentorat cu peste 80 de mentori din Europa, conexiuni în industrie și feedback despre produsele pe care le dezvoltă și strategiile de business.

John Bradford (Next, mentor tehnologie), Tak Lo (Zeroth.ai, mentor tehnologie), Andy Shanon (SBC Global, mentor tehnologie), Michael Mellinghoff (Techfluence, mentor fintech), Mike Reiner (Amazon Web Services, mentor tehnologie), Mihai Guran (Bitdefender, mentor cybersecurity), Andra Sonea (Lloyd, mentor fintech), Ori Hanani (Admiral Group, mentor fintech), Mihai Sfrijan (Notic Games, mentor gaming), Vassil Terziev (ex-Telerik, mentor tehnologie), Anish Mohammed (Lloyds Banking Group & Ripple, mentor Cybersecurity & Fintech) sunt doar o parte dintre profesioniștii în tehnologie care vor lucra cu startup-urile pe parcursul celor 3 zile ale programului. Lista completă a mentorilor care vor participa în program este disponibilă online.

Expunere media și o rețea globală cu potențiali parteneri de business

Fondatorii de startup-uri care dezvoltă produse inovatoare în domenii precum eHealth, industria hardware, platforme B2B, Big Data și Analytics, Fintech (servicii financiare, metode de plată, asigurări, infrastructură, finanțe), Securitate Cibernetică (aplicații de securitate, soluții de securitate pentru companii, soluții de apărare împotriva atacurilor cibernetice) sau Gaming & Entertainment (jocuri, realitate augmentată - AR, realitate virtuală - VR, aplicații sociale, tehnologii creative), Agrotech sau Educație sunt invitați să aplice pentru participarea în program până pe 25 Septembrie.

Aceștia vor avea ocazia să încheie parteneriate de business cu participanții la eveniment și să câștige expunere media în publicații globale de specialitate precum TechCrunch, Tech.eu și Forbes.com, care vor fi prezente la eveniment.

How to Web Startup Spotlight este un program dezvoltat în parteneriat cu IXIA Romania, Bitdefender, Telekom Romania și Cyberghost. Startup-urile în tehnologie cu mai puțin de doi ani de activitate, care au cel puțin un prototip al produsului și au obținut investiții mai mici de 500.000 EUR până în prezent sunt invitate să se înscrie în program până pe 25 Septembrie. Participarea la How to Web Startup Spotlight este gratuită.

Biletele de tip very early bird pentru How to Web Conference 2016 sunt disponibile online până pe 23 Septembrie. Peste 1000 de profesioniști în domeniul tehnologiei sunt așteptați să participe la How to Web Conference 2016, o ediție dedicată startup-urilor din întreaga Europă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related