[Fermieri romani] Claudia Rugina: Pentru noi, factorul sezonier este un atu. Rosiile Buniol nu trebuie sa fie disponibile tot anul si nu vom proceda diferit cat timp voi fi eu implicata

[Fermieri romani] Claudia Rugina: Pentru noi, factorul sezonier este un atu. Rosiile Buniol nu trebuie sa fie disponibile tot anul si nu vom proceda diferit cat timp voi fi eu implicata

Surprinzator sau nu, legumicultura din Romania este reprezentata foarte bine de afacerile de familie. Buniol este un nou exemplu in acest sens. Avand indemnul "Redescopera frumusetea si savoarea imperfectiunii!" drept motto, Claudia Rugina si parintii sai cultiva rosii de toate felurile. De la Inima de Bou, la Black Cherry, toate au ca ingredient esential devotamentul. Si ar mai fi si chestiunea rabdarii, dar in agricultura, asta se subintelege.

Investitiile in afacere au fost constante, iar planurile pentru 2017 sunt ambitioase: Buniol vizeaza certificarea bio. Asta desi planurile Claudiei pentru business-ul sau nu au in vedere, in momentul de fata, nicio colaborare cu magazinele sau hypermarketurile din Romania. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related