Carrefour Romania prezinta ultima parte din seria de documentare Wild Carpathia, episodul intitulat Seasons of Change

Carrefour Romania prezinta ultima parte din seria de documentare Wild Carpathia, episodul intitulat Seasons of Change
Andreea Mihai, Charlie Ottley si Oana Mihai la premiera celui de-al patrulea episod Wild Carpathia

Seria Wild Carpathia a ajuns la cel de-al patrulea episod, Seasons of Change, documentar sub regia si directia prezentatorului britanic Charlie Ottley. Realizarea acestuia a fost posibila cu sprijinul Carrefour Romania, alaturi de sustinerea European Nature Trust. Ultimul episod al seriei, va prezenta "o fata diferita a Romaniei", promovand frumusetile, traditiile si zonele rurale pe timpul iernii. Premiera documentarului a avut loc vineri, 23 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat in Bucuresti.

Wild Carpathia, dupa cum bine stiti, este o serie de documentare care aduce in prim plan frumusetea Romaniei si aspectele ei naturale mai putin cunoscute sau vazute. Pentru Carrefour Romania, Wild Carpathia a devenit un proiect de suflet, pentru ca ne dorim sa investim constant in comunitatile in care activam si in initiative care au un impact pozitiv asupra acestora. Pentru noi, implicarea in cel de-al patrulea episod din seria de documentare a insemnat un demers prin care ne-am asumat si reconfirmat initiativa de a contribui la conservarea comorilor naturale si a obiceiurilor locale, care sunt importante din toate punctele de vedere pentru patrimoniul national”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Documentarul Wild Carpathia prezinta minunile naturii din muntii si padurile Romaniei. Prezentatorul si poetul Charlie Ottley, care semneaza si scenariul seriei, isi conduce telespectatorii prin tara noastra si le dezvaluie satele traditionale, manastirile, cultura autentica. Al patrulea episod Seasons of Change va ilustra faptul ca in interiorul tarii noastre se afla, poate, singurul peisaj medieval care s-a conservat de-a lungul vremii, in ciuda defrisarilor si a altor fenomene care ameninta locurile in care natura se desfasoara in toata splendoarea ei.

Sunt extrem de incantat de acest ultim episod din seria Wild Carpathia. Am lucrat 14 luni la acest proiect si am prelucrat peste 90 de ore de filmare intr-un material de 55 de minute. Cu ajutorul oamenilor, printr-o mare campanie de strangere de fonduri, cu ajutorul Carrefour si a altor sustinatori, am creat un film ce speram sa schimbe inimile si mentalitatile oamenilor. Romania detine cea mai mare biodiversitate din Europa, un adevarat habitat pentru speciile salbatice, in care traiesc cela mai mari animale carnivore din Europa. De asemenea, ofera un peisaj autentic si istoric. Toate aceste comori sunt amenintate pe termen scurt si lung. Mesajul central transmis de seria Wild Carpathia este urmatorul: pentru a asigura un viitor prosper in mediul rural din Romania, trebuie sa gasim modalitati de a conserva valorile naturale si culturale ale tarii”, povesteste Charlie Ottley, realizatorul documentarelor.

Cunoscutul producator de televiziune din Marea Britanie a ajuns, de fapt, unul dintre cei mai importanti ambasadori neoficiali ai tarii noastre, alaturi de Printul Charles al Marii Britanii. Documentarele lui Charlie Ottley despre padurile virgine din Carpati au fost difuzate in 120 de tari si traduse in peste 20 de limbi. Acum, realizatorul a revenit pentru a patra si ultima parte a proiectului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related