Honor 8 este disponibil oficial in Romania

Honor 8 este disponibil oficial in Romania

Mult asteptatul model, Honor 8, a fost lansat oficial in Romania, oferind iubitorilor de tehnologie sansa de a se bucura de performante de top si de un design atragator.

Honor 8 reprezinta combinatia perfecta intre design-ul contemporan si puterea de procesare la viteze incredibil de mari, precum si imbinarea capabilitatilor foto uimitoare si a functiilor inteligente si totodata intuitive.

 

Finisaje premium

Cu o carcasa realizata din 15 straturi de sticla si o diagonala de 5,2 inci, telefonul se distinge atat prin finisajele premium, cat si prin designul contemporan. Straturile de sticla aplicate printr-un proces special creeaza culori stralucitoare care asigura o experienta vizuala uimitoare. Datorita marginilor din sticla 2,5D, carcasa din sticla se incadreaza perfect in cadrul metalic taiat cu diamant, iar stratul protector reuseste sa protejeze telefonul impotriva stropilor neprevazuti sau in conditiile unui accident.

 

Doua camere isi unesc fortele pentru o calitate extrema

In comparatie cu modele anterioare, noul varf de gama are un sistem dual-camera, format din doua camere, de 12 MP fiecare. O camera integreaza senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealalta camera integreaza senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii.

In plus, senzorul monocrom capteaza de trei ori mai multa lumina decat in mod normal, imbunatatind intervalul dinamic al imaginii si diminuand noise-ul din fotografii - chiar si in conditii de iluminare scazuta. Cei doi senzori permit fotografilor sa utilizeze o serie de filtre, precum ajustarea focalizarii dupa realizarea imaginii, schimband efectul Bokeh, blurul din spatele obiectului focalizat.

Mai mult, camera foto integreaza o gama variata de functii si filtre, de la functia Light Painting si modul Beauty pana la functia Panorama, Slow-Motion, modul Food, HDR, Super-Night si Watermark-uri. Mai mult, utilizatorii pot selecta intr-o fractiune de secunda camera frontala de 8MP, iar modul Perfect Selfie va infrumuseta fiecare zambet.

 

Functii inteligente la indemana

Honor 8 a fost conceput astfel incat utilizatorii sa poata accesa rapid un set complet de functii, iar acest succes se datoreaza optiunii sale unice Smart Key, o interfata interactiva care permite accesarea rapida a aplicatiilor, precum WhatsApp sau Pokemon Go, printr-o simpla atingere.

Astfel, pentru mentinerea rutinei de zi cu zi, utilizatorii au nevoie doar de amprenta personala. Pe langa toate acestea, smartphone-ul permite incarcarea super-rapida, de la 0% la 47% in doar 30 de minute. Cu o incarcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat pana la 2 ore, interval potrivit pentru situatiile de urgenta, sau timp de 6 ore, daca utilizatorii se rezuma la ascultarea de muzica offline.

Senzorul de amprenta integrat in Honor 8 are capacitate de auto-invatare, ceea ce inseamna ca, cu este mai des folosit, cu atat devine mai rapid, iar in final deblocarea telefonului se realizeaza in mai putin de 0,4 secunde.

 

Puterea se afla in mainile tale

Honor 8 integreaza un procesor Kirin Octa-core, ce contine un co-procesor i5, care lucreaza in tandem pentru a creste viteza de procesare, perioada de raspuns si durata de viata a bateriei, asigurand astfel utilizatorii ca au baterie suficienta pentru indeplinirea tuturor task-urilor de pe ordinea de zi. Procesorul este format din 4 procesoare de 2,3GHz si 4 procesoare de 1,8GHz.

Dispozitivul accepta conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de pana la 150 Mbps, permitand accesarea tuturor informatiilor imediat, fara ca utilizatorii sa astepte prea mult.

 

Tehnologie premium la un pret accesibil

Honor 8 va fi disponibil in Romania la un pret recomandat de 1899 RON. Modelul poate fi achizitionat de la retailer-ul online, Emag, urmand sa fie disponibil in perioada urmatoare si in magazinele partenere Huawei.

Romanii vor putea alege modelul dintr-o gama variata de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue si Sunrise Gold.

 

Specificatii tehnice

  • Procesor Kirin 950 - tehnologie de productie 16 nm FinFET;
  • 4 procesoare performante de 2.3 GHz si 4 procesoare eficiente de 1.8 GHz;
  • Memorie RAM de 4GB, memorie interna de 32GB/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu card micro SD de pana la 128 GB;
  • Baterie de 3000 mAh (Standard);
  • Display LTPS FHD de 5,2 inci;
  • Camera principala este de tip dual camera, de 12MP fiecare, cu senzor separat RGB si Monocrom;
  • Camera secundara de 8MP.

Honor este un brand nou si curajos, caruia nu ii este frica sa faca lucrurile diferit si sa sfideze regulile. Pozitionat ca alegerea potrivita pentru cei curajosi, Honor are un model de business diferit, orientat spre nevoile consumatorilor.

Astfel, produsele Honor se adreseaza consumatorilor intr-o maniera diferita, prin actiuni de comunicare indraznete, derulate in special in mediul online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related