Comunitatea Business Club din cadrul Asociatiei Voluntari pentru Idei si Poiecte isi mareste echipa

Comunitatea Business Club din cadrul Asociatiei Voluntari pentru Idei si Poiecte isi mareste echipa

Business Club este comunitatea ce reuneste tinerii care impartasesc pasiunea pentru antreprenoriat si care se implica activ in construirea de programe educationale cu scopul de a schimba mediul de afaceri din Romania.

Intre 24 Septembrie si 14 Octombrie se desfasoara perioada de recrutare a noilor membrii Business Club si anume a  studentilor din Bucuresti ce au aspiratii antreprenoriale, sunt vizionari si vor sa isi dezvolte atat competentele soft cat si cele hard prin intermediul programelor de intensive learning ce sunt puse la dispozitie de facilitatori de succes din mediul business.

Te invitam sa ne cunosti, sa ne adresezi intrebari si sa petreci timp cu noi pe 6 Octombrie la Noaptea Ong-urilor ( Strada Frumoasei, Nr. 31, Casa Studentilor Economisti).

Pe 12 otombrie in cadrul evenimentului “Business Stories” va avea loc primul eveniment Business Club unde vei putea afla povestile de succes  ale antreprenorilor Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines, si Tudor Cobalas, fondatorul companiei XL Team (Ase - Cladirea "Mihail Moxa", sala 3M4 intre 14:50 - 16:20).

Totodata, vei afla ce iti poate oferi Business Club, in ce programe te poti implica si la ce evenimente poti participa in calitate de membru Business Club!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related