URSUS a castigat 2 medalii de aur si cea mai inalta distinctie pe stil de bere la World Beer Awards 2016, pentru trei sortimente

URSUS a castigat 2 medalii de aur si cea mai inalta distinctie pe stil de bere la World Beer Awards 2016, pentru trei sortimente

Trei sortimente ale berii URSUS – URSUS UNTOLD, URSUS Black si URSUS Cooler Fara Alcool - au fost medaliate cu aur si cu titlul de BEST, in 3 dintre cele 11 stiluri de bere la categoria Lager, in editia de anul acesta a World Beer Awards, una dintre cele mai prestigioase competitii mondiale din industria berii. 

URSUS este singura bere romanesca premiata in cadrul competitiei.

URSUS, liderul segmentului de bere Premium din Romania, a urcat de trei ori pe podiumul World Beer Awards.

Astfel, URSUS Black a fost desemnata Romania’s Best Dark Lager, in timp ce URSUS Cooler Non-Alcoholic a primit medalia de aur in categoria Non-Alcohol Lager iar editia limitata URSUS Untold a fost medaliata cu aur in categoria German-style Pale.

 

"Suntem foarte mandri ca trei dintre sortimentele URSUS au fost desemnate de catre un juriu exigent format din experti internationali drept cele mai bune beri din Romania. Este o dovada ca strategia noastra de diversificare pentru a oferi consumatorilor cele mai bune sortimente Premium pentru gusturi variate este apreciata," declara Mihai Barsan (Vicepresedinte de Marketing Ursus Breweries).

 

"O medalie de aur obtinuta la World Beer Awards reprezinta o mare performanta pentru o echipa de berari. 2 medalii de aur si cea mai inalta distinctie pe stilul Dark Lager obtinute in aceeasi editie, pentru 3 sortimente diferite, este o performanta exceptionala. Pana in prezent, marca URSUS are in palmares 39 de medalii, iar cele de anul acesta sunt printre cele mai valoroase pe care le-am obtinut. In plus, este pentru prima data in istoria noastra competitionala cand sortimentele cu care am participat obtin toate cele mai mari premii pe stilul lor: medalii de aur si titlul de Best. Este un nivel de performanta deosebit si suntem foarte mandri", declara Corina Hopulele (Director de Fabricarea Berii si Calitate Ursus Breweries).

 

"Suntem mandri ca alaturi de URSUS, partenerul nostru principal inca de la prima editie, am reusit sa scriem din nou istorie! Ne-am propus sa fim inovatori, sa facem lucruri in premiera, sa ducem experienta unica UNTOLD la un alt nivel si astfel a aparut prima bere creata special pentru un festival! Nu am avut nici cea mai mica indoiala ca berea URSUS UNTOLD va fi un real succes in randul fanilor festivalului, dar acum suntem cu atat mai bucurosi sa obtinem si recunoasterea internationala, in cadrul celei mai importante competitii de profil.", declara Bogdan Buta (Director General UNTOLD).

 

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competitii internationale din industria berii, in cadrul careia sunt inscrise si evaluate beri din intreaga lume. Jurizarea acestora se realizeaza mai intai pe regiuni (Asia-Oceania, Europa si cele doua Americi), urmand ca dintre castigatorii din fiecare regiune sa se aleaga in final cea mai buna bere a anului, la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related