Participanți din 18 țări se întâlnesc la How to Web Conference 2016

Participanți din 18 țări se întâlnesc la How to Web Conference 2016

Participanți din 18 țări din toată Europa vor fi prezenți la How to Web Conference 2016, pe 1 și 2 noiembrie, la Teatrul Național din București. Aceștia vor avea ocazia să interacționeze cu 50 dintre cele mai bune startup-uri din Europa și să discute oportunități de business cu profesioniști de top din peste 100 de companii în tehnologie cunoscute la nivel global.

În plus, participanții How to Web Conference pot stabili întâlniri de business cu ceilalți participanți folosind How to Web Meet, aplicația oficială a evenimentului. Biletele de tip Early Bird sunt disponibile până luni, 24 octombrie, pe site-ul conferinței.

Organizat in partneriat cu IXIA, Bitdefender, Telekom Romania și Cyberghost, cu sprijinul hub:raum și EIT Digital, How to Web Conference 2016 este un eveniment dedicat startup-urilor în tehnologie din toată Europa și punctul de întâlnire pentru 1000+ profesioniști de la peste 100 de companii din industrie.

 

Participanții la How to Web Conference pot stabili întâlniri de business în avans

How to Web Meet, aplicația mobilă a conferinței dezvoltată de echipa mReady, va ajuta participanții să interacționeze unii cu alții, să discute în mod direct și să stabilească întâlniri.

În plus, How to Web Meet va oferi utilizatorilor recomandări în funcție de interese și va facilita interacțiunile sociale, îmbunătățind astfel experiența de networking a acestora. Aplicația este disponibilă acum în AppStore și Google Play, iar participanții la conferință vor primi individual datele de acces.

În cadrul evenimentului, aceștia vor participa la discuții unu la unu, întâlniri de business și multe alte activități de networking în zonele special amenajate la Teatrul Național din București.

“How to Web Conference 2016 aduce anul acesta, pe scena principală, antreprenori în tehnologie care fie dezvoltă produse inovatoare, fie au construit companii tech cunoscute la nivel global. Pe parcursul celor două zile ale conferinței, echipele care au fost acceptate în programul How to Web Startup Spotlight vor avea peste 600 de sesiuni de mentorat și întâlniri de business cu profesioniști în tehnologie.

Ne dorim să creăm același mediu care favorizează oportunitățile de business și pentru participanții la conferință și să îi încurajăm să interacționeze cu ceilalți reprezentanți ai peste 100 de companii de tehnologie prin intermediul spațiilor și activităților de networking pe care le au la dispoziție”, a declarat Daniel Dragomir, CEO How to Web Conference.

How to Web Conference aduce împreună antreprenori în tehnologie (30%  dintre participanți), executivi (15%), programatori și manageri de produs (25%), marketeri (15%), investitori (10%) și pasionați de tehnologie (5%) din peste 18 țări, respectiv România, Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Polonia, Grecia, Germania, Lituania, Letonia, Franța, UK, US, Olanda, Cehia, Hong Kong, Finlanda.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related