Cristina Hanganu se alatura echipei Lidl in pozitia de Director de Comunicare si CSR incepand cu luna septembrie 2016

Cristina Hanganu se alatura echipei Lidl in pozitia de Director de Comunicare si CSR incepand cu luna septembrie 2016

Incepand cu luna septembrie 2016, Cristina Hanganu ocupa pozitia de Director de Comunicare si CSR in cadrul companiei Lidl Romania. Pozitia este noua si a fost creata ca urmare a dezvoltarii retelei de magazine Lidl pe piata din Romania, dar si datorita rolului strategic pe care comunicarea si implicarea in comunitate il au pentru companie.

Din septembrie 2016, Cristina Hanganu este Director de Comunicare si CSR in cadrul Lidl Romania, functie din care va coordona activitatile de PR, Social Media, Comunicare interna, dar si actiunile de responsabilitate sociala.

Pozitia a aparut ca urmare a dezvoltarii constante a companiei, care a ajuns in prezent la un numar de 200 de magazine, raspandite in intreaga tara. Inca de la intrarea pe piata din Romania, Lidl a dorit sa fie aproape de consumatori, prin proiecte dedicate pentru acestia si implicarea activa in solutionarea problemelor identificate in comunitate.

Cristina Hanganu are o experienta de peste 20 de ani in domeniul comunicarii, petrecuti deopotriva in companii multinationale si locale, printre care Connex (actual Vodafone), Michelin, Media Pro, Intact Media Group, cat si agentii de comunicare.

Ariile sale de expertiza acopera toate domeniile comunicarii si includ elaborarea strategiilor de comunicare corporativa, comunicarea de criza, relatiile cu media, comunicarea interna si CSR.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related